Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreativno rješenje

Zaručnik ju je prevario pa mu se osvetila na neobičan način: ‘Ovo je genijalno!’

Instagram/glitteremcee
11.03.2024.
u 15:30

Htjela se osvetiti, ali htjela ništa ilegalno

Nakon izdaje bivšeg zaručnika, jedna se žena odlučila osvetiti. No, nije htjela kršiti zakon pa se kreativno osvetila prilikom iseljenja. Naime, Jaime (@glitteremcee) snimila je sebe kako iznosi sve prljave detalje u videu na TikTok-u, piše The Sun.

"Razmišljam o vremenu kada me moj bivši zaručnik prevario i nisam htjela upasti u nevolju radeći nešto nezakonito. Umjesto toga sam sakrila smrznutu ribu po njegovoj kući dok sam se iseljavala", ispričala je. Dodala je da žene koje se susreću sa sličnim situacijama mogu naučiti nešto iz njezine priče. "Vodite bilješke, dame", rekla je.

@glitteremcee Keep notes ladies 😅😂 #revenge #cheater #cheating #crazy #oops #exfiancé #exboyfriend #fypage #SmoothLikeNitroPepsi ♬ Crazy - Patsy Cline

Naime, smrznuta riba vjerojatno će slabo mirisati sve dok ne prođe neko vrijeme, a nakon topljenja u različitim dijelovima doma, miris će se pojačati. Video je privukao mnoge gledatelje koji su podijelili svoja razmišljanja u komentarima.

Nekoliko ih je čak podijelilo vlastite savjete za slične situacije. "Napravila sam isto. Sardine u svim rupama u zidovima koje je napravio", komentirala je jedna korisnica.

"Saslušaj me. Smrznuti paketi kobasica u ventilacijskim otvorima", dodao je netko treći. "Smrznute kozice niz stražnju stranu radijatora", napisao je još jedan. "Ti si genije", pohvalila ju je jedna korisnica. 

Suprug ju je ostavio čim je dobio vizu: ‘Sve nas je prevario!’

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije