Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okončan natječaj

'Pjesme Podravine i Podravlja': Konkurencija od 86 novih pjesama

Pjesme Podravine i Podravlja
pitomacafestival.hr
12.03.2014.
u 17:23

-Pred nama je težak zadatak -kaže umjetnički ravnatelj festivala Marinko Barčan dodajući da svake godine na natječaj pristižu kvalitetne skladbe koje predstavljaju svojevrstan izazo

Proteklih dana zatvoren je natječaj za nove skladbe za Glazbeni festival „Pjesme Podravine i Podravlja“ koji će se održati sredinom lipnja u Pitomači. Iz udruge Glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja kažu da su primili 86 glazbenih radova od kojih će o prolazu na dvije festivalske večeri odlučiti stručni žiri.

-Pred nama je težak zadatak -kaže umjetnički ravnatelj festivala Marinko Barčan dodajući da svake godine na natječaj pristižu kvalitetne skladbe koje predstavljaju svojevrstan izazov pa nije jednostavno odlučiti tko će dobiti priliku predstaviti se publici.“

Članovi stručnog žirija su: Branko Uvodić, Željen Klašterka, Željko Kovačić, Branko Meglajec, Hrvoje Hegedušić, Ksenija Erker, Siniša Leopold, Vesna Bedeković i Zlatko Turkalj. Oni će se sastati 19. ožujka, a rezultati natječaja će biti poznati krajem ožujka.

Udruga u nedjelju 30. ožujka priprema i četvrti memorijal dr. Marijana Jergovića – Čuvar uspomena. Na tom koncertu u kino-dvorani će se prisjetiti utemeljitelja festivala i autora brojnih pjesama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije