Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Nova tragedija na 'kolodvoru smrti': Pješak poginuo u naletu vlaka

Poginuo u naletu vlaka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
22.03.2018.
u 21:37

Putnički vlak koji je prometovao na relaciji Harmica - Glavni kolodvor naletio je na muškarca koji je odlučio prijeći prugu unatoč rampi koja je bila spuštena.

Na "kolodvoru smrti", kako su početkom ove godine javnost i mediji prozvali zagrebački Zapadni kolodvor nakon niza nesreća koji se dogodio na tom pružnom prijelazu, u četvrtak oko 17.30 sati došlo je do nove tragedije.

Putnički vlak koji je prometovao na relaciji Harmica - Glavni kolodvor naletio je na muškarca koji je odlučio prijeći prugu unatoč rampi koja je bila spuštena. Pješak je na mjestu preminuo.

 

Inače, spomenuti pružni prijelaz među najprometnijima je u Hrvatskoj po broju pješaka koji ga u danu prijeđu, a iako su mnogi stručnjaci predlagali gradnju tunela na tom mjestu, za takvo rješenja novca za sada - nema.

Poginuo u naletu vlaka
1/8

Komentara 12

MA
mat
08:31 23.03.2018.

Naravno da je rampa bila spuštena jer je UVIJEK spuštena. Susjedna, u Vodovodnoj, se redovito diže jer prolaze automobili. Tko mari za pješake.

GR
grgahot
22:23 22.03.2018.

Za trolove koji ne čitaju članak, a čitaju komentare: "Putnički vlak koji je prometovao na relaciji Harmica - Glavni kolodvor naletio je na muškarca koji je odlučio prijeći prugu unatoč rampi koja je bila spuštena."

DH
dalibor.hren
08:06 23.03.2018.

Spuštena rampa = crveno na semaforu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije