Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Pištoljem pokušao orobiti trgovinu no nije uspio jer je ušao kupac pa je pobjegao

pištolj
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
22.12.2021.
u 08:33

Uplašena žena krenula mu je dati novac no na koncu mu ga ipak nije predala

Razbojnik (50) završio je u istražnom zatvoru kojeg mu je zbog opasnosti od ponavljanja djela odredio sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku. Sumnjiči ga se za pokušaj razbojstva jer je 16. prosinca 2021. u 20.40 u Dubrovniku, ušao u jednu trgovinu u Dubrovniku. Bio je naoružan pištoljem kojim je zaprijetio djelatnici.

- Daj pare!

Uplašena žena krenula mu je dati novac no na koncu mu ga ipak nije predala jer je u trgovinu ušla nepoznata osoba pa je 50-godišnjak prikrio pištolj i napustio trgovinu ne ukravši novac.

VIDEO COVID potvrde nisu protuustavne. Šeparović: Naložili smo da ubuduće Stožer mora obrazložiti svaku odluku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije