Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na području Trogira

Piroman upao u zasjedu policije i vatrogasaca

požar u Novskoj
Željko Gašparović/VLM
03.08.2013.
u 13:51

Uzimajući u obzir da je i prošle godine na istom području zabilježen znatan broj požara za koje se također sumnjalo da su podmetnuti, djelatnici policije su zajedno s vatrogascima organizirali su zasjedu kako bi uhvatili počinitelja.

Jučer je u Ljubitovici, na trogirskom području uhićen 24-godišnjak zbog sumnje da je podmetao požare i time počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Upao je, kako kažu u PU Splitsko-dalmatinskoj, u zasjedu, koju su mu postavili zajedno s vatrogasacima.

Naime, od 11. srpnja do 2. kolovoza ove godine na području Ljubitovice zabilježen je veći broj požara za koja su postojale sumnje da su podmetnuti. Uzimajući u obzir da je i prošle godine na istom području zabilježen znatan broj požara za koje se također sumnjalo da su podmetnuti, djelatnici Policijske postaje Trogir zajedno sa djelatnicima Dobrovoljnih vatrogasnih društava Trogira, Segeta i Marine organizirali su zasjedu kako bi uhvatili počinitelja. U subotu, neposredno nakon izbijanja požara i u blizini jednog od njih, 24-godišnjaka su zatekli policijski službenik i vatrogasca.

>> Osamnaestogodišnjak izazvao požare u Dućama, Zadvarju...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije