Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANUŠIĆ POSJETIO PILOTE
Povratak na članak

Pilot koji je preživio nesreću kod Voćina: 'Moje mjesto je u kabini borbenog aviona'

Uz puno sreće i Božju pomoć vjerujem kako ću se vratiti u službu, kako ću moći nastaviti raditi posao koji toliko volim, rekao je bojnik Lukan koji je zahvalio ministru na podršci

Komentari 1

MK
MKinkognito60
20:56 28.12.2023.

Pa ako bi slušali jednog koji je imao nesreću pa ima i sumnjivu borbenu prošlost, pa prebjegao u Hrvatsku vojsku, pa kad je čuo kako se mig 21 ubrzo povlače i dolaze moderniji, pljuje po svim odlukama u vezi novih aviona. Sad ne znam jeli to radi nesreće radi tako ili ne želi HRZ jači od nekih zrakoplovstva koje imaju mig-ove. Dakle da je po tom veteranu on i drugi ne bi uskoro mogli nikako poletjeti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.