Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAO SE IZVUĆI

Pijani vozač britanskoj policiji: Ja sam Putinov rođak

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
24.12.2014.
u 19:23

Tenc je policajcima rekao kako poznaje ljude koji bi im mogli nauditi

Britanski prometni policajci ostali su zatečeni kada im je pijani vozač prijetio tvrdeći da je rođak ruskog predsjednika Vladimira Putina i pripadnik ruske mafije, prenosi RT.

Policija je nakon ponoći 20. prosinca dobila dojavu da u Eastborneu alkoholizirani muškarac ulazi u BMW i turira motor. Policajci su na mjestu događaja zatekli 31-godišnjeg Sergrjsa Tenca kako sjedi u automobilu. Rekao im je kako je vozač otišao, a kada su ga krenuli alkotestirati pokušao ih je zastrašiti rekavši kako poznaje ljude koji bi im mogli nauditi. Također je zaprijetio da će se vratiti u Rusiju ako ga pokušaju odvesti na sud, zbog čega je priveden.

Tenc je priznao krivnju za odbijanje pružanja uzorka za analizu te je kažnjen zabranom vožnje na šest mjeseci i novčanom kaznom.

- Tencovo ponašanje možda bi i bilo smiješno da njegovi potezi nisu bili tako opasni. Da nije prijavljen, Tenc bi se odvezao i ugrozio sebe i druge na cesti - komentirala je policijska načelnica Jane Derrick.

>> Mrtav pijan pregazio djevojčice, a kaže da ga je zaslijepilo sunce

>> Pogledajte najluđe internetske prijevare u 2014. Jeste li nasjeli na koju?

Komentara 1

DU
Deleted user
10:53 26.12.2014.

Putin je kriv za sve pa i za ponašanje pijanog vozača u Engleskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije