Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Pijani Švicarac projurio kroz crveno brzinom od 150 kilometara na sat!?

'21.03.2012., Sibenik - Policijska palica za zaustavljanje, stop policija, ilustracija.
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
02.06.2015.
u 13:11

Evidentirali su mu više od promila alkohola, a zadarski prekršajni sud mu je oduzeo vozačku na pola godine i kaznio ga s 8000 kuna.

Švicarski državljanin, porijeklom iz Hrvatske sinoć dva sata iza ponoći "proletio" je Mercedesom kroz crveno na jednom zadarskom semaforu brzinom od 150 kilometara na sat i to na dijelu gdje je dozvoljena brzina od 50 kilometara na sat.

U to je vrijeme na semaforu zeleno čekao "presretač" koji je potom i zaustavio Švicarca.

Evidentirali su mu više od promila alkohola, a zadarski prekršajni sud mu je oduzeo vozačku na pola godine i kaznio ga s 8000 kuna.

>> Državljanin Češke jurio autocestom A-1 247 km/h

Komentara 7

OB
ObrenM
14:06 02.06.2015.

Usli smo u Europu spustenih gaca.Imamo i dalje spustene gace prema turistima.Da je netko u Svicarskoj napravio ovakav ubilacki prekrsaj,bilo bi mu trajno oduzato vozilo,nekoliko mjeseci zatvora,te kazna koju bez kredita prosjecan covjek nebi mogao platiti.Pogledajmo strana kamp vozila,kojima jee strogo odredjeno mjesto parkiranja u za to registriranim auto-kampovima.Parkiraju se na livadama,pred robnim centrima,na parkiralistima za osobna vozila i na to se zmiri na oba oka.Ako nasa sirotinja propusti na vrijeme produziti registraciju na svom vozilu- dolazi kazna koje se nebi postidili niti zitelji staljinovog doba.Najprije se placa kazna za istek registracije,pa onda ze nepregledano vozilo na tehnickom pregledu i na kraju za neosigurano vozilo.Za jedan prekrsaj tri kazne,koje su vece (ako je covjek vec prometno kaznjavan) i prelaze vrijednost kaznjavanja pijanog potencijalnog ubojice iz clanka.

Avatar dosadni
dosadni
14:17 02.06.2015.

tako je

Avatar dosadni
dosadni
13:20 02.06.2015.

a koji dan zatvora ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije