Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iphone ili android

Pijani se posvađali i međusobno se izboli oko toga čiji je pametni telefon bolji

policija
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
17.04.2015.
u 23:39

Muškarci su hospitalizirani, a policija ih tek treba prijaviti.

Dvojica cimera u Tulsi u SAD-u međusobno su se izboli nakon što su se posvađali oko toga čiji je pametni telefon bolji - iPhone ili Android.

Naime, dvojica muškaraca pili su alkohol kada su počela raspravljati o pametnim telefonima, javlja KTUL, a prenosi theverge.com. Prema izvještaju policije, razbili su boce piva te njima uboli jedan drugoga. Jedan od njih razbio je bocu o glavu drugoga.

Muškarci su hospitalizirani, a policija ih tek treba prijaviti.

>> Dovezao kruh u selo pa ga 70-godišnjak izbo nožem

Komentara 8

DU
Deleted user
00:05 18.04.2015.

i koji je zključak na kraju? :-D

Avatar Torento
Torento
07:36 18.04.2015.

Smart phones - stupid owners

TH
than
00:44 18.04.2015.

Zar je ovo vijest ? Eto oni se izboli tamo negdje. Bolje da forsirate ovu nasu sirotinju gdje djeca gladuju, a politicari se ponasaju kao da u najmanju ruku vode SAD.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije