Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jacek Protaševič

Pijani potpredsjednik EP-a carinike nazvao nacistima

jacek
Foto: DPA/PIXSELL
27.02.2014.
u 18:13

S obzirom na to da je odbio mirno poći s njima, policajci su bili primorani vezati ga lisičinama

Potpredsjednik Europskog parlamenta Jacek Protaševič napravio je scenu u frankfurtskoj zračnoj luci kad je pijan vrijeđao carinike nazivajući ih nacistima i izvikujući "Heil Hitler", javlja njemački Bild, a prenosi Jerusalem Post.

Poljski političar iskrcao se iz aviona nakon čega je vidljivo pijan ukrao tuđa kolica za prtljagu i potrčao prema izlazu. Kad su ga carinici zatražili isprave, počeo je urlati i nazivati ih nacistima i Hitlerom. Usred pijanog ispada pitao ih je jesu li ikad bili u Auschwitzu, javlja Bild. Njemačke novine citirale su i izjavu svjedoka koji tvrdi kako je "muškarac bio izrazito pijan kad je urlao da dolazi iz Europske unije".

S obzirom na to da je odbio mirno poći s njima, policajci su bili primorani staviti mu lisičine.

Kao član Europskog parlamenta Protaševič uživa imunitet pa je stoga vrlo vjerojatno da će izbjeći kazneni progon.

>> Zombiji napadaju: Pijani muškarac protiv stuba

Komentara 6

XA
xaron
18:42 27.02.2014.

Ovo je prava slika EU. Tu vladaju pijani političari kao ovaj sa slike, a nama drže govore kako se treba ponašati. EU strava. Proizlazi da moramo dobro paziti pred naredne izbore za EU. Kandidati moraju imati iskustva ne samo u u politici nego i u alkoholu.

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
21:32 27.02.2014.

Jeli mozda taj tip u srodstvu s Pupovcem?

US
U sridu
19:12 27.02.2014.

Sreca nije naletio na milicajca iz Vukovara sad bi bio bez pola lubanje,covjek je u sustini budala,cista provokacija od strane doticnog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije