Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTAN SLUČAJ

Pijani mladići zatukli beskućnika pa ga živog zapalili

bosanska policija
Ivica Galović/PIXSELL
15.08.2014.
u 18:55

Sva trojica ubrzo su uhićena i terete se za ubojstvo

Iznimno okrutno ubojstvo dogodilo se jučer u Gračanici, gradu na sjeveroistoku Bosne i Hercegovine. Trojica mladića zatukla su beskućnika Vehida Delića i ostavili ga da izgori u kući u centru grada koju su zapalili, prenosi Dnevni avaz.

Trojica napadača, S. S. (22) i S. M. (19) iz Gračanice te M. G. (29) iz Doboj-Istoka, koji su otprije poznati policiji, cijelu su noć pili u napuštenoj kući. Ujutro su Delića tukli tupim predmetima, a potom su zapalili kuću i pobjegli. Požar je lokaliziran i ubrzo ugašen, a u jednoj od prostorija pronađeno je tijelo koje, kako se poslije utvrdilo, pripada Vehidu Deliću.

Sva trojica ubrzo su uhićena i terete se za ubojstvo.

Susjedi kažu da je ova napuštena kuća mjesecima bila mjesto okupljanja osoba poznatih policiji koji su u kući pili, svađali se i uznemiravali susjede. Često su ih prijavljivali policiji, no bez uspjeha.

>> Ubojstva šokirala susjedstvo: Dječaci zatukli dvojicu beskućnika

>> Oteli tinejdžera i živog zapalili!

Komentara 1

Avatar PROTIV
PROTIV
19:29 15.08.2014.

Mrzio sam onu ex Yu miliciju (koja je tukla pendrecima bez pitanja) i sudstvo ali zadnje vrijeme me stid samog sebe kad pomislim da nam se hoce vratit na jedno mjesec 2 i dobro pndrecima namlati ove manijake sto neduzan narod napada dok se seta ili pjesaci bilo gdje na javnim prostorima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije