Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OZLJEDE

Pijani mladić napao putnika u tramvaju i razbio mu nos

Tramvaj
arhiva VL
13.03.2010.
u 15:20

Obojica su se vozili tramvajem, a u blizini stajališta na Trgu bana Jelačića M. Š., vidno alkoholiziran, prišao je D. C. koji je sjedio i tražio ga da se ustane kako bi on mogao sjesti.

M. Š. (24) danas je vidno alkoholiziran u 2.55 sati u tramvaju koji je vozio od Trga kralja Tomislava prema Trgu bana Jelačića napao i teško ozljedio D. C. (33). Obojica su se vozili tramvajem, a u blizini stajališta na Trgu bana Jelačića M. Š., vidno alkoholiziran, prišao je D. C. koji je sjedio i tražio ga da se ustane kako bi on mogao sjesti.

Kako mu to nije krenulo za rukom, rukama i nogama počeo je udarati zbunjenog muškarca, a zahvaljujući jednom od putnika iz tramvaja policija je na jelačićevu trgu uhitila M. Š.

Pokušao je pobjeći policiji i vrijeđao ih, te je vezan i odveden u policijsku postaju, a D. C. je sa slomljenim nosom završio u OB Sestara milosrdnica. 

Komentara 3

DV
DON VITO
10:44 14.03.2010.

U ovakvim slucajevima treba se pridrzavat narodnih poslovica i obicaja tj oko za oko a ovom liku cekic u zube,glavu,vilicu pa kad se vrati sa Rebra nek razmislja o anatomiji i stajanju u tramvaju.

DU
Deleted user
16:18 13.03.2010.

nije to ništa...ja često idem iz nočne ujutro s posla...pa kad vidiš tko se smuca gradom i po tramvajima u 3 ili 4 ujutro...smrkne ti se...a policije namjerno nema....nema nijednog na kilometar !!

Avatar DucMan
DucMan
17:29 13.03.2010.

Pa čim ti tako dođe odmah znaš da traži sranje. Ljepo se ustaneš, pustiš ga da sjedne i razvališ ga prvi. Jer kao što velim, kad ti tako dođe sukob je neizbježan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije