Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna u sisku

Pijani mladić izazvao nesreću u kojoj je ozlijeđeno osam osoba

Čakovec, prometna (1)
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
18.06.2012.
u 13:20

Nesreću je izazvao 21-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracijskih oznaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,18 promila

Osam je osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se noćas oko 1.45 sati dogodila u Sisku, na križanju ulica Marijana Celjaka i Ferde Hefelea u Sisku. Dvije žene teže su ozlijeđene. Nesreću je izazvao 21-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracijskih oznaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,18 promila te prilikom skretanja ulijevo u ulicu Marijana Celjaka oduzeo prednost automobilu kojim je iz suprotnog smjera, zadržavajući smjer kretanja, upravljao 33-godišnji državljanin Srbije.

Uslijed sudara u automobilu srpskih nacionalnih oznaka dvije su putnice, obje s područja Petrinje, od kojih je jedna 90-godišnjakinja, zadobile teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život, a četiri osobe, od kojih troje djece, svi državljani Srbije, lakše su ozlijeđene. Također je lakše ozlijeđen i vozač automobila sisačkih registracijskih oznaka te njegov suputnik. Protiv vozača podnesena je kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije