Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Starigradu

Preminula jedna od pješakinja (18) na koje je naletio pijani motociklist (16) bez vozačke

Opća bolnica Zadar
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/4
02.08.2018.
u 13:44

U prometnoj nesreći dvije pješakinje u dobi od 16 i 18 godina lakše su ozlijeđene, kao i vozač motocikla, dok je 18-godišnja pješakinja smrtno stradala

Tijekom jutra u Općoj bolnici Zadar, od posljedica prometne nesreće preminula je 18-godišnja pješakinja. Prometna nesreća dogodila se jutros oko 4.40 sati u Starigradu na državnoj cesti D-8.

Prema prvim rezultatima očevida 16-godišnji maloljetni vozač motocikla, upravljajući motociklom (ZD) bez vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola, nailazeći iz smjera Rijeke, iz neutvrđenih razloga prelazi na suprotni trak te tom prilikom udara u grupu pješakinja, koje su se nogostupom kretale u suprotnom smjeru - priopćili su iz zadarske policije.

U prometnoj nesreći pješakinje u dobi od 16 i 18 godina lakše su ozlijeđene.

Djevojka koja je smrtno stradala je iz Našica, a kako smo doznali na starigradskom području je bila s prijateljicama i vjerojatno članovima obitelji. Četiri djevojke u dobi od 16 do 18 godina hodale su nogostupom kada je na njih iz suprotnog pravca naletio 16-godišnjak s motorom jurilicom KT200.

Foto: Frane Šarić

Motor je navodno u vlasništvu oca 16-godišnjaka koji je, kako smo neslužbeno doznali, imao više od 1,5 promila alkohola u krvi. Nakon što je udario u djevojke, 16-godišnjak je s motora navodno letio 30-ak metara. To su nam rekli naši policijski izbori potvrđujući na taj način pretpostavku o bjesomičnoj jurnjavi pijanog 16-godišnjaka.

Prema prvim informacijama, maloljetnik nije teško stradao.

U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog izazivanja prometne nesreće s smrtnim posljedica.

Ključne riječi

Komentara 34

PL
plavi123
13:08 02.08.2018.

Na našu žalost on će dobit za kaznu samo dobrotvorni rad čišćenja ulice... Trebao bi dobit zatvor minimalno 50 godina zbog smrti i uništenja jednih snov a mlade osobe

Avatar Zgubider.
Zgubider.
13:37 02.08.2018.

Maloljetan, pijan, bez vozačke- ovdje je zakazalo društvo a najviše roditelji! Da mi maloljetni sin vozi motor a ja znam da nema vozačku, čuo bi od mene puno toga! Ovak sad cura mrtva, za njene roditelje se srušio cijeli svijet, a on će od hrvatskog pravosuđa uz dva jaka odvjetnika dobiti 6 mjeseci društveno korisnog rada!

AR
aristip
13:33 02.08.2018.

Mogao bih se okladiti da je i ovaj ubojica iz ugledne obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije