Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna linija

Pijana maloljetnica iskočila iz vlaka koji nije stao na postaji

nalet vlaka
Davor Puklavec/Pixsell
29.04.2011.
u 10:53

Pri padu je "zaradila" višestruke prijelome prsne kosti, a zbrinuta je u KBC-u Zagreb.

IVANIĆ GRAD - Kad je shvatila da vlak koji putuje na relaciji Beograd – Villach neće stati na postaji u Deanovcu, pijana 16-godišnjakinja odlučila je skočiti iz jurećeg vozila. Pri padu je "zaradila" višestruke prijelome prsne kosti, a zbrinuta je u KBC-u Zagreb.

Incident se odgodio jučer u 4.15 sati, a Centru 112 netko je dojavio kako ozlijeđena osoba leži kraj pruge. Djevojka je, doznajemo, bila suviše pijana pod utjecajem 1,7 promila alkohola pa je policiji dala samo šture informacije. Kući u Zagreb vraćala se iz Kutine, a navodno je pila bambus.

Komentara 17

TE
tean
11:34 29.04.2011.

Kakav glupi naslov: \"Opasna linija Beograd – Villach\" Da je uzela vlak od Babine Grede do Pušće Bistre, to joj se nebi dogodilo ....

UK
Ugo Kajvez
11:35 29.04.2011.

Stanje hrvatske omladine je slika hrvatske države ...............

IB
IVICA BELA
11:20 29.04.2011.

16 god.1.7 promila krasno da nije rod nekakav Grdoviću trebali su je ostaviti na pruzi da prićeka dr vlak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije