Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD VINKOVACA

Rusvaj ispred kafića: Pijanog ga našli u ugostiteljskom objektu, on već oštetio sedam auta

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
25.09.2023.
u 12:56

Na mjestu događaja proveden je očevid, a nad 54-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja kako je počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“, kao i dvije „Teške krađe“ u obiteljske kuće u Privlaci početkom svibnja 2023. godine

Pod utjecajem alkohola 54-godišnjak je u Privlaci, nedaleko od Vinkovaca, upravljao osobnim automobilom. Kako navode iz policije ophodnja ga je zatekla u ugostiteljskom objektu u Privlaci s ključevima automobila vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je prethodno upravljao.

- Izvršenim alkotestiranjem utvrđena mu je koncentracija alkohola u organizmu od 2,06 k/kg. Smješten je u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a vozačka dozvola mu je privremeno oduzeta. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv 54-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu – navode iz policije.

Policija je utvrdila i sumnju kako je oštrim predmetom oštetio sedam osobnih automobila parkiranih na parkirališnom prostoru ugostiteljskog objekta. Na mjestu događaja proveden je očevid, a nad 54-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja kako je počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“, kao i dvije „Teške krađe“ u obiteljske kuće u Privlaci početkom svibnja 2023. godine.

- Tijekom kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je policijskim službenicima predao pištolj koji je otuđio u jednoj od navedenih provala u obiteljsku kuću. Osumnjičeni je jučer, 24. rujna, predan pritvorskom nadzorniku policijske uprave, dok je kaznena prijava upućena nadležnom državnom odvjetništvu. Rješenjem Županijskog suda u Vukovaru, osumnjičenom 54-godišnjaku je određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana te je predan u Zatvor u Osijeku – stoji u priopćenju policije. 

VIDEO Eksplozija u stanu u Puli, ozlijeđeni žena i dijete (15)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije