Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulovila ga policija
Povratak na članak

Pijan prijetio vozačici hladnim oružjem i oduzeo joj Passat

Policija dodaje kako nije bilo ozlijeđenih osoba, a osobni automobil pronađen je na području grada Vinkovaca

Komentari 3

CH
chemica
09:43 04.09.2012.

Ameri se zaključavaju u vožnji. Jupi. Sad smo "Amerika".

VL
DU
Deleted user
09:51 04.09.2012.

Naša država konačno mora početi mijenjati zakone za takve maloljetnike i postrožiti ih, a ne da za teško KD dobiju 1 godinu popravnog doma, treba se ugledati na Veliku Britaniju i Ameriku. Ako ništa ne promijenimo loše nam se piše s takvom mladeži jer oni postaju ubojice, razbojnici i sl. ili možda čekamo da se netko počne osvećivati.

VL
BA
Bandit
13:39 04.09.2012.

Hheheheh zakon o zastiti djece ,nek nekoga tko je donio taj zakon ovakvi monstrumi od djece uhvate ,pa bi me bas zanimalo dali bi se zakon mjenjao....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.