Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulovila ga policija

Pijan prijetio vozačici hladnim oružjem i oduzeo joj Passat

\'noz_nnn_crn_240211\' noz, ubod nozem, uboden
Arhiva VL
04.09.2012.
u 08:18

Policija dodaje kako nije bilo ozlijeđenih osoba, a osobni automobil pronađen je na području grada Vinkovaca

VINKOVCI - Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 16-godišnjim Vinkovčaninom utvrđeno je da je jučer popodne u Vinkovcima u ulici Vladimira Gortana pod utjecajem alkohola (više od 1,5 promila) uz prijetnju hladnim oružjem od 24-godišnje Vinkovčanke oduzeo osobni automobil marke VW Passat vinkovačkih oznaka.

Policija dodaje kako nije bilo ozlijeđenih osoba, a osobni automobil pronađen je na području grada Vinkovaca.

Pijani 16-godišnji nasilnik, uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela razbojništva, bit će predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Ključne riječi

Komentara 3

CH
chemica
09:43 04.09.2012.

Ameri se zaključavaju u vožnji. Jupi. Sad smo "Amerika".

DU
Deleted user
09:51 04.09.2012.

Naša država konačno mora početi mijenjati zakone za takve maloljetnike i postrožiti ih, a ne da za teško KD dobiju 1 godinu popravnog doma, treba se ugledati na Veliku Britaniju i Ameriku. Ako ništa ne promijenimo loše nam se piše s takvom mladeži jer oni postaju ubojice, razbojnici i sl. ili možda čekamo da se netko počne osvećivati.

BA
Bandit
13:39 04.09.2012.

Hheheheh zakon o zastiti djece ,nek nekoga tko je donio taj zakon ovakvi monstrumi od djece uhvate ,pa bi me bas zanimalo dali bi se zakon mjenjao....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije