Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob beskućnika

Pijan nožem izbo poznanika u Pothodniku kod Importanne centra

ubojstvo importanne
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
10.03.2012.
u 07:42

Nad ubojicom je policija obavila kriminalističko istraživanje te je doveden pritvorskom nadzorniku, a Kaznena prijava dostavljena je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Andrija B. u dobi od 55 godina ubijen je nožem rano jutros oko 1.55 sati u Pothodniku kod zagrebačkog Importanne centra. Nad ubojicom, 52-godišnjim muškarcem Ivanom K, policija je obavila kriminalističko istraživanje te je doveden pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Ubojstvu u pothodniku u blizini zagrebačkog željezničkog kolodvora je prethodila svađa i tučnjava. 52-godišnji Ivan K., u trenutku napada bio je alkoholiziran.

Zaposlenici u Pothodniku poznaju ih otprije po čestim svađama. Tako je bilo i u noći ubojstvam ali ovaj put osumnjičeni Ivan nakratko udaljio pa se vratio s nožem. Tijekom borbe i sam je ozlijeđen, a pomoć mu je pružena u KB Dubrava. U krvi mu je izmjereno 1,80 promila alkohola.

Ivan K,  je zatečen u neposrednoj blizini mjesta zločina gdje je i uhićen. Navodno su obojica beskućnici.

Komentara 35

LU
lužnjak
22:49 10.03.2012.

bože kako saznati, dali je jedan od tihnesretnika ili su oba iz smrvljenog Vukovara,; pa sad neka mi neko kaže, da rat još uvijek ne guta svoje poklekle žrtve

OB
-obrisani-
11:58 10.03.2012.

nisi ti sam svoj....al stvarno

MO
ModoBoss
12:45 10.03.2012.

Ajmo malo poštovanja... Ubijen je čovjek. Nečiji tata - muž - brat. Od kad smo postali ovako bezosjećajni??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije