Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilni bračanin

Pijan i s pištoljem o pojasu prijetio nevjenčanoj supruzi

smith & wesson,pištolj,revolver
Press Association/PIXSELL
16.06.2012.
u 14:55

Prije nekoliko dana šetao je po kući totalno pijan i psihički rastrojen s pištoljem "Smith and Wesson" punim streljiva

Kaznenu prijavu zbog nasilničkog ponašanja u obitelji i optužni prijedlog po Zakonu o oružju zaradio je 68-godišnjak iz Postira na Braču. Tijekom cijele prošle godine maltretirao je 39-godišnju nevjenčanu suprugu,a ni ove se godine nije "popravio".

Prije nekoliko dana totalno pijan i psihički rastrojen s pištoljem "Smith and Wesson" punim streljiva, kojeg je zatakao za pojas, šetao je po kući i prijetio supruzi. 39-godišnjakinja je uspjela sakriti pištolj kojeg je Postiranin nelegalno podsjedovao i pozvati policiju.

Komentara 3

TO
Toni50
18:30 16.06.2012.

Od čega je bolje stradati ? od pravog pištolja , noža, sjekire ili u bunaru ? Odgovori sa + ili - se ne priznaju kao ispravni ! Ispravnije bi bilo da se registriraju posebno + a posebno minus - ocijene.... jel ovako je glupo kada vidim samo 3 minusa a vjerujem da je ocijena bila 300 za plus a 303 za minus !Znači čitaju me njih 603 a ne samo 53 i 50 njih sa +..........

M3
Miške 3
07:17 17.06.2012.

Ovo na slici nije pištolj, već revolver.

YO
yocko
21:39 17.06.2012.

Ovaj je samo pretio,,a u Križevcima državni odvjetnik ja svoju majku ganjao oko kuče pištoljem i tjerao ju vaniz kuče,i nikom ništa ta žena je zvala policiju, ali ovaj odvjetnik mafijozi sa policijom i nikom ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije