Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje nakon izbora

Picula: Nema optimizma, potrebna je promjena i u stranci i koaliciji

Tonino Picula
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.05.2014.
u 11:22

– Nema mjesta optimizmu. Potrebna je promjena i u stranci i u koaliciji na vlasti  – rekao je Tonino Picula koji je na koalicijskoj listi predvođenoj SDP-om osvojio daleko najviše glasova.

Picula je U mreži Prvoga rekao kako koalicijski partneri mogu biti itekako zadovoljni rezultatom Kukuriku liste jer bi samostalnim nastupom bili daleko od izbornog praga, a kamoli od Europskog parlamenta.

 – SDP nakon osvojenih pet mandata u Europskom parlamentu, sada će biti zastupljen samo s dvoje  – istaknuo je Picula. I riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i potpredsjednik stranke Zlatko Komadina slažu se da su promjene u stranci nužne.

 – Svaki poraz je otrežnjenje – rekao je Komadina. Očito smo dobili žuti karton, moramo mijenjati politiku, način komunikacije  – zaključio je Obersnel.

>> Ovo je 10 kandidata s najviše glasova na europskim izborima!

>> Picula: U SDP-u moramo utvrditi tko je odgovoran za ovakav rezultat

Komentara 22

Avatar tajar
tajar
11:33 27.05.2014.

Milanović je vjerojatno proučio Lenjina i rješava se "mangupa iz vlastitih redova". Tko je na redu poslije Linića ne teško je naslutiti, jer je sve veći broj kandidata.

HE
hercegovačkiponos
11:43 27.05.2014.

Potrebna je promjena u Banskim Dvorima, na Pantovčaku i na Markovom trgu. A vi svoje razmirice rješavajte na Iblerovom trgu, a ne više na račun ove jadne države i naroda.

KA
kavicakaka8
11:36 27.05.2014.

dobar zaključak gospon tonino-jer bi samostalnim nastupom bili ispod izbornog praga. To sem poručil vašoj stranci i bahatom premijeru posle objave rezultata za EU,ALI DEČEC ne vidi istini u očima-njegov bodovni prag je nestal jer planska letvica 21 više ne postoji-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije