Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GOSPODARSKI SUSTAV JE OČUVAN'

Petrov tvrdi: Uspjeli smo reagirati na vrijeme. Dobavljači će dobiti financijska sredstva, radnici plaće, a Todorića nema u Agrokoru

Božo Petrov
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/5
11.04.2017.
u 19:36

Prokomentirao je i izjavu da premijer neće dopustiti korištenje represivnog aparata u predizborne svrhe

Ne vidimo razlog zašto bismo tražili opoziv ministra Marića, s obzirom na informacije s kojima sad baratamo, izjavio je Božo Petrov koji je govorio o događajima u Agrokoru.

Petrov je u razgovoru za RTL rekao kako ne postoji način da se Ivica Todorić vrati u Agrokor te da zakon nije pisan za njega.

Izjavio je i da je gospodarski sustav očuvan jer su kao "zajednička vlada donijeli zakon".

- Uspjeli smo reagirati na vrijeme, dobavljači će dobiti financijska sredstva, radnici plaće, a Todorića nema u Agrokoru. Druga faza je restrukturiranje - izjavio je Petrov.

Zalaže se za hrvatske kompanije sudjeluju u kupnji Agrokora, a na pitanje koje bi to kompanije bile Petrov je rekao da je najvažnije da "hrvatske kompanije trebaju biti konkurentne na tržištu" i da imaju mogućnost natjecati se.

- Ne smije se dogoditi situacija da već sada bude privilegirano za neke druge strane kompanije - izjavio je Petrov.

Prokomentirao je i izjavu da premijer neće dopustiti korištenje represivnog aparata u predizborne svrhe te je upitan pokušava li to učiniti?

- Nema govora o tome da se na bilo kakav način može dopustiti da se represivni aparat koristi u političke svrhe. Ne postoji vrijeme u kojem se istrage mogu provoditi ciljano, istrage se provode kada za to postoje elementi. I prije izbora i nakon i tijekom izbora - izjavio je Petrov za RTL.

>> Plenković: Potezi vezani za Agrokor vrlo su relevantni za Slavoniju

>> Ivica Todorić i njegova uprava uklonjeni s internetske stranice Agrokora

Komentara 15

TM
tony_montana
20:01 11.04.2017.

kada političari shvate da je propast lopovluka tipa agrokor najbolja opcija koja nam se može dogoditi, nama nema naprijed. nažalost kradeze ima prste u agrokoru i boje se da će todoric propjevati.

GR
grivec
19:53 11.04.2017.

Što kaže Dalićka, (ministrica pala s Marsa, pa joj sad lijepo na planeti zvanoj Zemlja) citiram:"Moš' si mislit."- kraj citata.

Avatar sv.ilija
sv.ilija
20:01 11.04.2017.

Da je meni bilo znati reagirati na vrijeme ne bi ti da glas ni za kakve pare na svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije