Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ:

'Peti kolovoza jedan je od najvažnijih dana hrvatske povijesti'

Imotski: Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na proslavi Dana grada
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
04.08.2017.
u 10:12

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uputila je u petak čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja svim hrvatskim državljanima u domovini i iseljeništvu

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uputila je u petak čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja svim hrvatskim državljanima u domovini i iseljeništvu, a posebice svim hrvatskim braniteljima i sudionicima "Oluje" te istaknula da je 5. kolovoza 1995. jedan od najvažnijih dana u hrvatskoj povijesti. 

"Peti kolovoza 1995. jedan je od najvažnijih dana u hrvatskoj povijesti, dan kada smo pod vodstvom našega prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana blistavom vojnom pobjedom okrunili svoju višestoljetnu borbu za nacionalnu slobodu i državnu neovisnost, potvrdili svoj međunarodni položaj i osigurali demokratski razvoj našem društvu. Taj veliki dan ispunjava nas ponosom, ali ujedno nas i obvezuje na ustrajnost u izgradnji države u kojoj će svaki naš građanin u punoj mjeri ostvarivati  svoje životne težnje i pridonositi općem dobru", istaknula je predsjednica u čestitki.

Imotski: Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na proslavi Dana grada
1/18

Također je naglasila da je pred svima velika zadaća gospodarske, demografske i moralne obnove društva.

"Vjerujem da imamo za to snage, odlučnosti i znanja i da ćemo u duhu domovinskog zajedništva i u toj zadaći biti uspješni kao što smo bili u oslobađanju naše jedine i drage Hrvatske", naglasila je predsjednica Grabar Kitarović.

"Svim hrvatskim državljanima u domovini i iseljeništvu, a posebice svim hrvatskim braniteljima i sudionicima 'Oluje' srdačno i ponosno čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja", napisala je predsjednica u čestitki.

 

Komentara 10

MA
markro3
18:26 05.08.2017.

To je najvažniji dan u hrvatskoj povjesti. I zato svima koji vole Hrvatsku, sretan vam Dan pobjede !

DU
Deleted user
11:08 04.08.2017.

Oooopaaa.....'em ti bremzu...

KR
kruti190
11:01 04.08.2017.

fala lepa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije