Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČKE TROJKE Tanja i Branko Pucić iz Raše uz petero djece dobili trojke

Pet sestara dobilo dva brata i sestricu

Marko, Niko i Katarina usrećili su svoje roditelje i pet sestara - Moranu, Ivu, Matiju, Ines i Angelu
Foto: P. Lovrović
01.01.2008.
u 16:39

Mladu mamu iz Raše, 30-godišnju Tanju Pucić zaista se može nazvati Majkom Hrbarosti. Premda svi budno prate tko će biti prva beba u novogodišnjoj noći, priča Tanje Pucić nevjerojatna: ona je 31. prosinca, na Silvestrovo, u riječkom rodilištu na svijet donijela trojke, dječake Marka i Niku i djevojčicu Katarinu, a kod kuće je čeka još petero djece, sve redom djevojčice.

Prvo je dijete rodila u 17 godini. Nakon 13-godišnje Morane, zaredale su cure, 11-godišnja Iva, Matija, koja sada ima 7,5 godina, potom četverogodišnja Ines i dvogodišnja Angela.

Trojke iznenadile
- Oduvijek sam znala da ću imati puno djece, istina ne baš toliko koliko ih je sada, ali, eto, dogodilo se. U 14 tjednu trudnoće saznala sam da nosim trojke, a dotada sam mislila da su blizanci. Kada sam saznala za trojke, trebalo mi je dugo da mi sjedne. Vidjet ćemo kako će to funkcionirati, imati jednu ili tri bebe, nije isto - ispričala nam je Tanja.

Zanimljivo je da je svoja trudnička iskustva iznijela i u specijaliziranom časopisu za trudnice.
- Kada sam saznala da nosim blizance, a tek kasnije trojke, povezala sam se s nekim majkama blizanaca, pa je došlo i do toga da radim priloge za časopis. Prenosila sam svoja iskustva kroz trudnoću, strahove, radosti, nezivjesnost kroz koju sam prolazila - kazala je Tanja Pucić.

Muž zlata vrijedi
Trojke su rođene carskim rezom, četiri tjedna ranije i nalaze se u inkubatoru. Njihova mama priznaje da je nakon poroda malo “gadno”.

Na pitanje hoće li se odlučiti na još djece, Tanja priznaje da nije bilo carskog reza, možda, ali nakon njega, kaže kako ne vjeruje. Dodaje kako ju je ipak i pomalo strah. Tanjina velika potpora je suprug Branko.

- Sretan je i jako mi pomaže. Priviknuo se da su u trbuhu tri bebe, a sada ćemo vidjeti. Danas ima slobodno od posjeta rodilištu, bio je ovdje jučer - kaže presretna mama Tanja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije