Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prema Varaždinu

Pet minuta vozila u krivom smjeru na autocesti prema Varaždinu

snijeg
Dragutin Šantoši
10.03.2010.
u 09:23

Policija je dojavu primila oko 8.30. Protiv 47-godišnje vozačice policija će podići prekršajnu prijavu.

Varaždinska policija jutros oko 8.30 dobila je dojavu od drugih vozača kako vozačica u crvenom citroenu YX vozi u krivom smjeru na autocesti prema Varaždinu, piše 24 sata.

Vozačica se u promet priključila u Novom Marofu. Odmah je za njom krenula posebna patrola, ali vozačica je već bila izašla s autoceste. Pet minuta vozila je suprotnim trakom, a ni zimski uvjeti na cesti nisu je dovoljno usporili da uvidi kako je krenula pogrešnim smjerom.

Policija je ubrzo locirala vozilo i utvrdila da je riječ o 47-godišnjoj vozačici. Nakon završetka obrade, policija će protiv vozačice podići prekršajnu prijavu.

 

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
10:57 10.03.2010.

Plava glava zabadava....

TU
Tupislav
21:35 10.03.2010.

Zar novinari nemaju boljeg posla. Ovo se moze dogoditi bilo kome. Osim, kad se jednom udje u suprotni smjer potrebno je vremena izaci. 5 min nije nis.

MM
Mladen Miletić
11:52 10.03.2010.

Pet minuta vozila u krivom smjeru na autocesti prema Varaždinu, nije dugo ali moglo je biti i previše..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije