Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prema Varaždinu
Povratak na članak

Pet minuta vozila u krivom smjeru na autocesti prema Varaždinu

Policija je dojavu primila oko 8.30. Protiv 47-godišnje vozačice policija će podići prekršajnu prijavu.

Komentari 6

OB
-obrisani-
10:57 10.03.2010.

Plava glava zabadava....

VL
TU
Tupislav
21:35 10.03.2010.

Zar novinari nemaju boljeg posla. Ovo se moze dogoditi bilo kome. Osim, kad se jednom udje u suprotni smjer potrebno je vremena izaci. 5 min nije nis.

VL
MM
Mladen Miletić
11:52 10.03.2010.

Pet minuta vozila u krivom smjeru na autocesti prema Varaždinu, nije dugo ali moglo je biti i previše..

VL
OB
-obrisani-
13:12 10.03.2010.

Dogadjaji su cesti i opasni !! Nesto tu nije u redu sa \"strelicama\", signalizacijom na prikljucnim trakama. Uglavnom grijese iskusni , stariji vozaci ????????????

VL
KR
krka
13:32 10.03.2010.

smatram da signalizacija nije lošija nego i po Evropi, u pitanju je pro...ta žurba i nepažnja u Hrvata.evo piše prekršajna prijava! koja prekršajna, kad dovodiš radi svoje nepažnje ili bahatosti u pitanje tuđi život to je definitivno kazneno djelo.znači treba mijenjati i zakone da bi se uvelo reda na auto ceste.zaboga pak na križanju radi neodgovornih pojedinaca nebuju kao pred lukama za brodove piloti.kak se po običnoj cesti ne voze po lijevoj strani?

VL
LO
LooLie
08:57 12.03.2010.

Stvarno treba znati voziti u krivom smjeru... to je umjetnost! To se negdje tretira kao teroristički čin ili pokušaj ubojstva, a kod nas samo mali prekršaj! ajmeeeee!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.