Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privedeno više ljudi

Deložacija u Splitu: Pernar uživo prenosio kako ga izbacuju policajci

Foto: Screenshot
1/6
26.05.2017.
u 10:36

Okupljeni prosvjednici uzvikivali su: "Pernare ne daj se, ustraj do kraja, Pernare, kralju..."

Dame i gospodo, ovo vam je sudbina u Hrvatskoj, govorio je Ivan Pernar tijekom deložacije obitelji Pavić u Splitu dok su ga policajci iznosili iz kuće. 

Okupljeni prosvjednici uzvikivali su: "Pernare, ne daj se, ustraj do kraja, Pernare, kralju, a Pernar je hodao uokolo, okidao selfije i snimao policajce kojih je, navode iz Živog zida, oko 80 na terenu." 

"Našli smo se u užasnoj situaciji. Radi se o tome da ja, kao saborski zastupnik, za razliku od mojih kolega, imam povlašten položaj na deložaciji. Kolege su u 'marici', a mene su samo iznijeli izvan ograde", rekao je Pernar.

Kazao je kako mu je žao njegovih kolega "koji su prisiljeni svaki put biti strpani u ''maricu'' kad je deložacija.

"To su vam prava, dame i gospodo, koje ja kao saborski zastupnik imam. Da vam pravo kažem, najradije bih bio s njima u 'marici' i dijelio njihovu sudbinu", rekao je Pernar u svojem live streamu na Facebooku.

 

 

Obitelj Pavić oko 10 sati deložirana je iz svoje kuće, piše Slobodna. Jedna policijska marica odvela je desetak ljudi koji su se nalazili unutar stana u trenutku deložacije, a sada se puni i drugo vozilo. Iz PU Splitsko-dalmatinske još jednom su napomenuli kako postupaju po zamolbi Općinskog suda u Splitu te su na terenu jer pomažu izvršenju sudskog akta.

"Vi i dalje glasate za ljude koji to omogućavaju, a kad Živi zid izađe na izbore, dobijemo malo glasova", poručio je Pernar u svoju kameru.

 

Komentara 37

SQ
squalus
10:59 26.05.2017.

Snimanje policajaca podliježe kaznenopravnoj odgovornosti, i nadam se da će ovog klauna napokon primjereno kazniti.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:49 26.05.2017.

Opet ridikul ima performans i mjesečno si sprema saborsku plaću u džep.

DU
Deleted user
11:19 26.05.2017.

Čovjek željan samopromocije. Umjesto da paradira pred deložacijama, radije neka dio svoje velike plaće da nekom dobrom odvjetniku da spasi te nesretne ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije