Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILI IH MORNARIČKI PILOTI

Pentagon napokon potvrdio: Fotografije i videozapisi NLO-a nisu lažirani

NLO
Foto: YouTube screenshot
1/3
16.04.2021.
u 18:37

Fotografije i videozapise trokutastih objekata koji trepere i kreću se kroz oblake snimili su mornarički piloti

Američko ministarstvo obrane potvrdilo je da su fotografije i videozapisi neidentificiranih letećih objekata koji su objavljeni 2019. godine vjerodostojni te da nisu lažirani.

Fotografije i videozapise trokutastih objekata koji trepere i kreću se kroz oblake snimili su mornarički piloti, kazala je glasnogovornica Pentagona Sue Gough za CNN.

– Kao što smo već rekli, za održavanje operativne sigurnosti i izbjegavanje otkrivanja informacija koje bi mogle biti korisne potencijalnim protivnicima, Ministarstvo ne raspravlja javno o detaljima koje smo opazili u našem zračnom prostoru ili u našim poligonima za obuku – kazala je.

Rekla je i kako je radna skupina za neidentificirane zračne fenomene, osnovana u kolovozu prošle godine, i ove događaje uključila u svoja istraživanja.

Ključne riječi

Komentara 20

MO
morskival
07:47 17.04.2021.

Kao što se već duže zna pripremaju novu epidemiju straha jer ova sadašnja više nikog ne plaši. Sad su na redu vanzemaljci. Koliko to god ludo zvučalo to će biti novi razlog za nastavak diktature.

ZA
zagabria5
21:16 16.04.2021.

Ma baš slučajno nlo uvijek izgleda kao tanjur i uvijek je loša snimka. Baš slučajno ;)

JO
jorgen
19:23 16.04.2021.

Zašto CNN-ovi voditelji izgledaju kao roboti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije