Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupio ga njegov otac

Penava povodom kupnje zemljišta na trasi buduće obilaznice: Ta 'povlašena' informacija javna je 19 godina

Vukovar: Ivan Penava osnovao stranku "Ivan Penava - nezavisna lista"
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
19.02.2021.
u 15:13

S obzirom na dinamiku ovog projekta, izgledno je da se neće realizirati niti sljedećih 19 godina, rekao je Penava

Poslije teksta objavljenome na portalu Telegram, u kojem se navodi kako je 2019. godine Ante Penava, otac gradonačelnika Vukovara Ivana Penave, kupio zemljište od druge osobe na trasi buduće obilaznice Vukovara oglasio se i prozvani Penava s navodom „Vukovarci se bore, a Vukovar raste – klevetnicima usprkos!“.

U priopćenju za javnost na ovu temu Penava navodi kako zna „da će nam Zagreb slati svoje kandidate i 'upravitelje' te da i dalje neće ispunjavati svoja obećanja prema Vukovaru i na to smo navikli, ali i da su danas ipak pretjerali u svojim pokušajima da diskreditiraju ne mene, nego moju obitelj. A to je i od njih – previše“.

- U tekstu se navodi da sam iskoristio “povlaštenu” informaciju iako je trasa obilaznice ucrtana još davne 2002. godine i javno je dostupan podatak u prostorno-planskoj dokumentaciji Vukovarsko-srijemske županije, ali i Grada Vukovara. Dakle najmanje je 19 godina ta “povlaštena” informacija javno dostupna i jednako toliko dugo se po pitanju izgradnje te obilaznice, koja je državni projekt, nismo pomaknuli s mrtve točke, a s obzirom na dinamiku ovog projekta, izgledno je da se neće realizirati niti sljedećih 19 godina, rekao je Penava.

Dalje pojašnjava kako se od 2002. godine, kada je ucrtana obilaznica, pa do danas promijenilo čak pet vlasnika tog zemljišta, ali i da je jedino on imao “povlaštenu” informaciju koja je, kako navodi, najmanje 19 godina javno dostupna svakom građaninu ove zemlje.

- Jedini i pravi razlog ovog medijskog linča je pokušaj diskreditacije mene osobno, a sve zbog spoznaje o velikoj podršci i povjerenju građana grada Vukovara, ističe Penava.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Komentara 13

DA
damascus
15:33 19.02.2021.

Sramorno je kakvim se nečasnim i niskim udasrcima HDZ služi da bi sačuvao privilegije svoga klijentelističkoga biračkoga tijela. Samo im je Pupovac dobar politički partner, svi ostali politički protivnici su kriminalci, prevaranti a svi vide da su baš oni upravo to.

Avatar dragovič
dragovič
15:34 19.02.2021.

Koalicija HDZ iSDSS krenula u blacenje Penave ali su se preracunali!!!

KU
Kultura
16:02 19.02.2021.

Penava Vukovar je uz tebe i pokazat cemo to na na lokalnim izborima. Nikakva duboka drzava te nece zaustavit da govoris.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije