Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovarski gradonačelnik

Penava osudio incident: Volio bih da su Plenković i Pupovac tako reagirali i na objavu načelnika

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sa suradnicima predao potpise za izbore
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
03.05.2021.
u 14:57

"Definitivno osuđujem bilo kakvo pozivanje na ubijanje i mržnju. To ne želimo nikome", rekao je vukovarski gradonačelnik

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava izjavio je u ponedjeljak kako je protiv prijetnji bilo kome, ali i kako je za to da da jedinstveni budemo i kada je u pitanju kažnjavanje krivaca za smrt 12 redarstvenika.

"Definitivno osuđujem bilo kakvo pozivanje na ubijanje i mržnju. To ne želimo nikome. Znamo kako smo prošli 90-tih ovdje, to ne želimo nikome i drago mi je da je policija postupila na način na koji je trebala", kazao je Penava komentirajući događaje u Borovu u nedjelju na 30. obljetnicu obilježavanja pogibije 12 pripadnika vinkovačke Specijalne jedinice policije rekavši kako bi volio da je policija isto tako postupila i kada je u pitanju sudbina tih 12 redarstvenika.

"Da smo dobili presude koje nismo dobili,  a volio bih i da su svi ovi silni politički vrhovi koji nam se ovih dana obraćaju u liku i djelu Andreja Plenkovića i Milorada Pupovca reagirali i dan ranije kada je na stranici općine Borovo osvanula objava načelnika općine u kojoj se sablažnjava na iscrtane murale u povodu obljetnice 12. redarstvenika", kazao je Ivan Penava.

"Gospodin Baćanović, kojega štite Milorad Pupovac i Andrej Plenković i dužnosnik je u ovoj državi, ima nešto protiv grba i zastave Republika Hrvatske i o tome svi šute, pa i vi mediji", prozvao je Ivan Penava u izjavi koju je dao nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća na Memorijalnom gorblju žrtava iz Domovinskog rata u prigodi obilježavanja Dana grada Vukovara.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Pupovac održao konferenciju za medije u povodu incidenta u Borovu

Ključne riječi

Komentara 5

KL
Klarica
15:13 03.05.2021.

Gospodine Penava zašto su na vašoj listi za Gradsko vijeće 3 srbina? Nije li vaš razlog izlaska iz HDZ zato što koaliraju sa srbima. Pitam za susjedu.

MA
malosutra12
21:25 03.05.2021.

Drug benava osudio incident koji je sa svojom bagrom poticao i tako opet dao srbima i komunjarama kao što je slučajni vjetar u leđa

ĐA
Đastis
20:08 03.05.2021.

Što ti znaš o postupcima i presudama, tupane, lešinariš na žrtvama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije