Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon poraza
Povratak na članak

Peđa Grbin: Nećemo zabiti glavu u pijesak, čuli smo birače i mijenjat ćemo se

Par minuta prije ponoći osvrnuo se predsjednik SDP-a na izborni rezultat rekavši: Dopustite mi da počnem sa zahvalom našim građanima i čestitkom svim našeim kolekgama izabarnim u prvom krugu. Čestitke i onima iz drugih stranaka, pogotovo tamo gdje je borba uključivala borbu ideja

Komentari 8

DH
Dinko Horvat
06:47 17.05.2021.

Od največe oporbene stranke bez ideje i puta .. Bave se kokošarenjem umjesto da zauzm stav da imaju program. Mlate praznu slamu. Na staroj slavi se ne živi... Od ostavke P.G. nema sreče kad nemaju kadra.

VL
DU
Deleted user
01:02 17.05.2021.

Sdp je postao udavača poput Čačićevih bijednika. Ako ima tko da me ženi, nek me ženi jer ne mogu više nigdje izaći od sramote. Bravo Peđa, uđe ti Tomađević s leđa.

VL
GL
Glavica
03:54 17.05.2021.

Grbinu pisi kuci propalo je

VL
KU
Kultura
07:41 17.05.2021.

Ako si ti najbolje sto SDP ima onda nije cudno da ste tu gdje jeste.

VL
DU
Deleted user
11:34 17.05.2021.

Ovaj SDP treba pod hitno ugasiti - nikakva korist od njih - došlo na naplatu lupetanje, prozivanje, cirkusiranje, neozbiljnost i pokušaji rušenja ministara u Saboru i svega što Vlada predloži - sve zbog ograničenih kadrova tipa Bernardića, Marasa i Grbina - a uzalud im i pomoć Zoke Milanovića koji se razletio po Hrvatskoj skupljajući jeftine političke poene

VL
AL
AlojzVjekoslav
08:35 17.05.2021.

Da imaš iti malo morala, podnio bi neopozivu ostavku. Admine seljačino ne briši komentar

VL
DU
Deleted user
02:10 17.05.2021.

jedino ako podignete optužnice protiv bande možete vratiti povjerenje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.