Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANDIDATKINJA ZA GRADONAČELNICU

Pavičić Vukičević objavila slike svoje kuhinje i poručila: 'S obzirom na pojačani medijski interes...'

Facebook Jelena Pavičić Vukičević
28.04.2021.
u 10:41

Nakon što je u javnost procurio iskaz arhitekta Ante Vrbana, postavilo se pitanje koliko je aktualna vršiteljica dužnosti gradonačelnika platila svoju kuhinju.

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Jelena Pavičić Vukičević objavila je na Facebooku fotografije svoje kuhinje, o čijoj se cijeni ovih dana raspravlja u medijima. 

"S obzirom na pojačani medijski interes za moju kuhinju, iz iste vas sve lijepo pozdravljam!" napisala je Pavičić Vukičević objavivši i nekoliko fotografije navedene kuhinje. 

 

U medijima se pojavio iskaz arhitekta Ante Vrbana iz 2015. godine u kojem je on rekao da je nabavio modernu kuhinju za tadašnju zamjenicu gradonačelnika koja je bila slična onoj koju je imao sam Milan Bandić. Navodno je kuhinja koju je Bandić imao koštala 50 tisuća eura. 

Nije poznat iznos koji je Pavičić Vukičević platila za svoju kuhinju. 

Komentara 19

PR
Pravednik69
11:10 28.04.2021.

Taj Vrban je veća lopina od Bandića i Sanadera zajedno. Zašto USKoK ne istraži Vrbana i njegove poslove po Rusiji, Kempinski i silni keš za koji nije plaćeno lipe poreza. Taj je više utajio poreza od Mamića, još je hrpu ljudi prevario i nije im platio....loš čovijek jako loš čovijek...

TU
Tutlek1234
10:58 28.04.2021.

Nista nije DEMANTIRALA? Zašto šuti na navode Ante Vrbana iz 2015?

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:23 28.04.2021.

Pa koje je visine ova gospođa, donji elementi su joj skoro do brade?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije