Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milanski edikt
Povratak na članak

Patrijarh Irinej: Papin posjet Srbiji bio bi koristan, ali nije još vrijeme

Mnogi u našim nevoljama vide nazočnost Rimokatoličke crkve, rekao je patrijarh Irinej

Komentari 3

SI
sinaj
20:56 30.12.2012.

Mnogi u tim događajima i našim nevoljama vide nazočnost Rimokatoličke crkve _____________________________ Dok se ti neki ne probude i shvate da su sami sebi krivi za svoje nevolje, Srbija će ostati i bez Vojvodine. Naravno, opet će kriviti druge. Ali eto, svaka budala ima svoju zabavu.

VL
DU
Duncan
20:12 30.12.2012.

Dokle više, taj strah od konkurencije? Dajte nam malo da probamo i nešto drugo, ovo do sada nije nam mnogo pomoglo. Jooo, zamisli samo – pravoslavna i katolička čerč jedna do druge, a njihova preosveštenstva stoje ispred i namamljuju vernike, usput se međusobno anatemišući, a nama nudeći sve kvalitetnije i povoljnije programe za raj i ostale blagodati. Mislim, kažu da tržište rešava sve probleme, ne?

VL
OL
olovka
18:16 31.12.2012.

Ako izbacimo ovo "NAZOCNOST" moze se vidjeti da smo braca po govoru I krvi, SAMO ,nazalost vjera I crkva nas unisti .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.