Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD SLATINE

Passatom sletio u kanal, vozačica drugog auta završila u bolnici

nesreća
Foto: Maja Šantoši
1/5
03.11.2013.
u 15:45

Policija je do 15 sati provodila očevid ove nesreće, a detalji o uzorcima će medijima biti tek naknadno poznati

U selu Donji Meljani nedaleko Slatine, danas popodne,oko 13 sati se dogodila prometna nesreća i kojoj je vozačica jednog od automobila koji su sudjelovali u prometnoj nesreći, ozlijeđena i prevezena u virovitičku bolnicu.

Putnici iz Corse su doputovali iz Rijeke, kod rodbine u posjetu, a rodom su iz obližnjeg mjesta. Usprkos dobroj vidljivosti na cesti,dobrim klimatskim uvjetima te neprestanim upozorenjima na opreznu vožnju koje ovih dana slušamo, zbog gužve na cestama povodom blagdanskog vikenda, vozači su u trenutku nepažnje gotovo kobno završili.

Do prometne nesreće je došlo u trenutku kada je vozač Passata koji se kretao iz smjera Slatine prema Virovitici, započeo obilaziti Opel Corsu riječkih registracija, koja je skretala u lijevu stranu. Automobili su se sudarili i od siline udarca završili u obližnjem kanalu.

Vozačica Opel Corse je zadobila tjelesne ozlijede (još uvijek nije poznato da li su teške ili lake prirode) a suvozač je neozlijeđen. U Passatu su bila tri putnika, muškarac sa suprugom i 7-godišnjim djetetom i svi su neozlijeđeni. Policija je do 15 sati provodila očevid ove nesreće, a detalji o uzorcima će medijima biti tek naknadno poznati.

Komentara 2

CH
CH2710
19:04 03.11.2013.

Sad ima jako lijepi auto, kad mu se toliko žuri, iako je kriva i ova u corsi koja je skretala lijevo ne pogledavši u retrovizor, a možda i bez žmigavca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije