Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija zadovoljna

Paškalin: Stanje sigurnosti u Zadru je povoljno

murja
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
28.01.2014.
u 15:21

Prvi čovjek zadarske policije zadovoljan je i prevencijom maloljetničkog nasilja i alkoholiziranja uslijed intenzivnijeg policijskog obilaska noćnih klubova

Na području PU Zadarske stanje sigurnosti je povoljno - pohvalio se načelnik zadarske policije Neven Paškalin pred novinarima na konferenciji održanoj zbog prezentacije rezultata rada ove policijske uprave. Kaznenih djela je prema policijskoj evidenciji desetak posto manje, razriješeno ih je više od pola, a manje je i prometnih prekršaja i prekršaja iz javnog reda i i mira.

Prvi čovjek zadarske policije zadovoljan je i prevencijom maloljetničkog nasilja i alkoholiziranja uslijed intenzivnijeg policijskog obilaska noćnih klubova, kao i radom policije u prošloj turističkoj sezoni. Zadarska policija od prošle godine još uvijek nije riješila ubojstvo profesora iz Zagreba na plaži Zrće, te nekoliko nanošenja tjelesnih ozljeda. Zadranima Prioritet u tekućoj godini, kako je najavio Paškalin, bit će djelovanje protiv organiziranog kriminala, gospodarskog kriminala i kriminaliteta droga.

>> Policija uhitila dva dilera s 353 grama marihuane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije