Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE BEZ NADZORA

Pas ugrizao poštaricu, vlasnica dobila 200 eura kazne

Poštar na dostavi
Patrik Macek/PIXSELL
09.08.2023.
u 11:29

Ozlijeđenoj 25-godišnjakinji hitna medicinska pomoć pružena je na mjestu događaja te je pritom utvrđeno da je lakše ozlijeđena

Na parkiralištu u Ulici braće Radić u Štefancu pokraj Čakovca jučer oko 14 sati pas mješanac je ugrizao za nogu 25-godišnju djelatnicu Hrvatske pošte. Ozlijeđenoj 25-godišnjakinji hitna medicinska pomoć pružena je na mjestu događaja te je pritom utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Vlasnici (42) psa zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, prekršajnim nalogom izrečena je novčana kazna u iznosu od 200 eura. Nije, naime, psa držala pod nadzorom.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Make my day
Make my day
16:47 09.08.2023.

Psetarima treba naplaćivati maksimalne kazne za nekorištenje povodca. Oderi po džepu kad nemaju pameti ni osjećaja da nisu sami na ovom svijetu i da se svijet ne vrti oko njegovog pseta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije