Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN SLUČAJ

Pas nije prestajao zuriti u njene grudi i pobudio sumnju policajke

Policijski pas
Foto: DPA/PIXSELL
25.06.2018.
u 11:04

Chloe Jones (20) pokušala je prokrijumčariti "dar" unutar grudnjaka svom dečku kojem je bila u posjetu u zatvoru.

Zamislite da ste poslani u zatvor jer pas nije prestajao zuriti u vaše grudi. Za jednu ženu, ova noćna mora postala je stvarnost, iako je 13 tableta koje su joj bile skrivene u grudnjaku vjerojatno utjecalo na ovaj nevjerojatan ishod, prenosi Metro

Chloe Jones (20) pokušala je prokrijumčariti "dar" unutar grudnjaka svom dečku kojem je bila u posjetu u zatvoru. Ali dok je prolazila kroz provjeru sigurnosti, zaustavio je pas koji je obučen za otkrivanje ilegalnih supstanci. Pas se zaustavio i zurio u njezine grudi što je izazvalo reakciju policajke zatvora u Swanseau.

Jones je posegnula u svoje donje rublje i izvadila omot s mješavinom slomljenih i zgnječenih 13 Subutex tableta koje se mogu koristiti kao zamjena za heroin. Tužitelj Ian Wright izjavio je kako je policajac čiji je pas otkrio drogu primijetio da Jones  izgleda poprilično nervozno i tjeskobno. On je pustio svog psa da obavi posao, a životinja  mu je pokazala kako se nešto sigurno nalazi na području njenih grudi. 

Jones je tvrdila da su tablete njene i da ih je zarpavo zaboravila ukloniti ih iz donjeg rublja prije nego je krenula u pojestu svom dečku. Chloe se izjasnila krivom za unošenje droge u zatvor. Već prije je priznala da je dva puta krala u Morrisonovom supermarketu u Neathu. Ona je "čuvala stražu" dok je njezin partner krao torbe s kolica u trgovini, uključujući jednu od 92-godišnje žene. Robin Rouch, njen branitelj, izjavio je kako je zatvorska kazna bila neizbježna.

Rekao je da su i Jones i njezin partner u to doba bili ovisnici o heroinu i, znajući da se njezin partner bori s odvikavanjem u pritvoru, pokušala mu je donijeti Subutex. Osuđena je na ukupno 16 tjedana u ustanovi za prekršaje "mlađih punoljetnika".

Policijski pas
1/4

Komentara 12

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
11:12 25.06.2018.

U jednom restoranu na Zagrebačkom Sljemenu ženka puha pod gredama krova je gledala u mene točnije moje prepone nakon što sam pojeo štrukle na nagovor male puhice dolazi po mene konobarica i vodi me sa sobom....... Uživao sam u konobaricii do kraja vikenda... E vidite to je ne nerojatno... Ovo je bilo nevjerojatno još dok je belo puce pjevalo A ona voli sunce jer se tada nose tanke majicice svaki dzukac vidi dude moje curice!!!!

DO
DonQuijote
11:52 25.06.2018.

Bravo. Ovo je jedna vrlo važna vijest i zaslužuje biti na naslovnici. Večernji je vrlo kvalitetan list a novinari zaslužuju poštovanje.

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
11:48 25.06.2018.

Ja mislim da je pes obično perverzno pohotno pseto a ovo je slučajno ispalo tako :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije