Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadobio lakše ozlijede

Pas napao mladog poštara: Ugrizao ga za nogu, policija sankcionirala vlasnicu

Ilustracija
Patrik Macek/PIXSELL
06.12.2021.
u 13:13

Pas, hrvatski ovčar, istrčao je iz otvorenog dvorišta obiteljske kuće

Mladog poštara, 19-godišnjaka, pas je ugrizao za nogu u petak, 3. prosinca, na području općine Bebrina. Pas, hrvatski ovčar, istrčao je oko 15 sati iz otvorenog dvorišta obiteljske kuće.

Brodska policija prekršajno je sankcionirala 51-godišnju vlasnicu koja nije držala psa pod nadzorom. Kako navode iz Policijske uprave brodsko-posavske, 19-godišnji poštar zadobio je lakše ozlijede. 

Policija će o događaju obavijestiti nadležne inspekcije, a radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 51-godišnjoj vlasnici psa uručen je obvezni prekršajni nalog, navodi se iz policije. 

VIDEO Koja je normalna temperatura tijela i kada treba potražiti liječničku pomoć?


 

Komentara 3

CO
cobra02
00:04 08.12.2021.

U ovom slučaju vlasnica nije kriva , pas nezna šta je javni red i mir i , krivi su *ljubitelji pasa i država* jer su zabranili da se psa smije vezati u dvorištu , kaznu treba platiti država i oni koji donose *čudne i opasne zakone i propise* :-)

ČE
četvrti
20:37 06.12.2021.

Jedan podatak za razmišljanje. Bogata Njemačka je u prošloj godini od poreza na pse ubrala preko 380 milijuna eura. Zar Hrvatska nije mogla barem pet milijuna, koji bi se iskoristili za dobrobit životinja? Osim toga nitko ne sankcionira vlasnike koji pse izvode u šetnju bez lajne. Barem bi se to moglo pa da postanemo barem malo uljuđenija zemlja.

ZS
zspanco
15:14 06.12.2021.

Pa su trebali za kaznu ugristi psa, a ne kazniti vlasnicu. Ili su možda ugrizli vlasnicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije