Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Zagrepčani su probdjeli cijelu noć, psi tragači pušteni su s lanca, iz pritvora je pobjegla G. Ž.

Vinkovci: Uhićena Gabrijela Žalac odlazi iz kuće u pratnji istražitelja
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
05.12.2021.
u 13:05

Lijevi su prijavljivali desne, desni lijeve, Zoka je prijavio Plenkija, potom je Plenki prijavio njega i uskoro smo se na popisu našli svi.

Subota 27. 11. 2021.

Građani Remetinca, Savskog Gaja i Laništa probdjeli su cijelu noć nakon što su se malo nakon ponoći oglasile sirene za uzbunu u remetinečkom zatvoru. Čuli su se glasni povici zatvorskih čuvara, psi tragači pušteni su s lanca, odmah je organizirana potjera. Prema šturim navodima policije, iz pritvora je pobjegla G.Ž. (42) iz Vinkovaca, a njezin bijeg otkriven je prije spavanja jer se nije odazvala na proziv. Zagrebačka je policija na nogama, a osim za G.Ž. traga se za još osoba jer je jasno da je bjegunka imala pomoć s druge strane zida.

Nedjelja 28. 11. 2021

Cijeli dan trajala je drama stanovnika Remetinca i okolnih kvartova kojima je policija preporučila da ne napuštaju domove nakon bijega jedne zatvorenice. Na kraju se pokazalo da su mogli mirno spavati jer je cijela drama okončana puno dalje. Naime, iz PU Primorsko-goranske javljeno je da je G.Ž. (42) iz Vinkovaca uhićena u društvu pomagačice J.R. (41) iz Knina, i to kada su se trebale ukrcati na jahtu “Malo vitra”, koja je na vezu u Ičićima. Kada su ih policajci pitali jesu li htjele pobjeći u Italiju, J.R. je rekla da je samo htjela svoju staru prijateljicu na par dana odvesti na krstarenje jer joj je to jednom davno obećala, ali zbog manjih problema nije stigla prije napraviti.

Ponedjeljak 29. 11. 2021.

Odvratni novinari i još gori oporbenjaci napali nesretnu Zlatu Hrvoj Šipek kao da je napravila ne znam što. Bombardiraju je zato što je prijava protiv naše Gabi, ekspertice za sisanje novca iz fondova EU, pronađena u najdubljoj ladici njezina radnog stola. Toliko je tih prijava, kako bi sada nesretna Zlata pamtila baš sve. Što ima veze ako je prvo rekla da se ne sjeća Gabi i njezina malog problema s namještenim natječajem za frenda i blagim preplaćivanjem posla za desetak milijuna kuna. Zlata pamti samo sretne dane, no važno je da se na kraju ipak sjetila, pa makar i nakon što su je uhvatili ondje gdje su kratke noge.

Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Utorak 30.11.2021

Kakva lijepa vijest iz Međimurja odakle smo dobili još jednu potvrdu da bismo u Hrvatskoj trebali ne samo zaustaviti antihrvatsku borbu protiv korupcije i nepotizma, nego bismo te pojave trebali prijaviti UNESCO-u kao nematerijalnu baštinu. Naime, na tron međimurskog župana vraća se naš dragi Matija Posavec, koji je u suzama dao ostavku nakon što je otkriveno da je u sklopu akcije smanjenja nezaposlenosti u županiji zaposlio svoje dvije frendice i za tu im uslugu uzeo po pet tisuća kuna, što je standardna cijena koju hrvatski borci protiv nezaposlenosti uzimaju za zapošljavanje. Normalno, pučanstvo je u Međimurju glasovanje za Matiju doživjelo kao iskaz najdubljeg domoljublja, čime se pokazalo da se na našem sjeveru još drži do tradicije.

Srijeda 1. 12. 2021.

Antihrvatske snage na međumrežju hakirale su domoljubnu stranicu “Hrvatski izdajice”, koju je otvorila ekipa iskrenih patriota ne mogavši više izdržati da nas vode izdajnici, komunisti, masoni, jugounitaristi, crveni, žuti i zeleni vragovi i pozvala građanstvo da naoštri glogove kolce i napravi omče za hrvatske Jude. Plemenita akcija uskoro se toliko zahuktala da eksperti dvoje što se zapravo dogodilo. Jedni tvrde da je stranica hakirana, a drugi kažu da se jednostavno zagušila jer su građani u par dana prijavili gotovo četiri milijuna izdajnika. Lijevi su prijavljivali desne, desni lijeve, Zoka je prijavio Plenkija, potom je Plenki prijavio njega i uskoro smo se na popisu našli svi.

Četvrtak 2. 12. 2021.

Gotovo je, masoni iz Bruxellesa stežu obruč. Najavljuju obvezno cijepljenje. Naši su se odmah digli na noge. Zoka je odmah poslao Burčula na granicu, a Plenki je podigao borbenu spremnost Marku Miliću. S nama nema zezanja. Nećete vi nama zdravlje nametati, poručuju naši političari, a masoni na platnom popisu Billa Gatesa, Sorosa i farmakoiluminata poručuju na zavrnemo rukav. Ne čudi da se Hrvatska protivi. Još su nam u sjećanju scene iz totalitarnog vremena Titove diktature, kada su sličnu dramu obveznim cijepljenjem zaustavili u nekoliko tjedana. Mi smo se krvavo borili da bismo imali pravo na pogrešan izbor.

Petak 3. 12. 2021.

Hrvatska je pobijedila Srbiju u tenisu, ali vijest da su naši u finalu Davisova kupa nije izazvala slavlje na ulicama. Kome je do slavlja nakon vijesti da su Plenkijevi žandari uhitili nekoliko domoljuba i narodnog junaka Marka Franciškovića koji su poveli naš narod iz tame u svjetlo i pokrenuli narodni ustanak kojim bi se ne samo odbilo ideju obveznog cijepljenja koju su nametnuli masoni nego bi cijepljenje bilo potpuno ukinuto. Plenki se očito prepao reakcije iz Bruxellesa nakon što je odbio obvezno cijepljenje, pa se danas posuo pepelom i uhapsio jednog od najvećih sinova naše domovine, samo kako bi udobrovoljio sluge novog svjetskog poretka.

Komentara 25

CA
cavecanem
13:31 05.12.2021.

Zašto ovo nije premium?

PE
PetiElement
13:18 05.12.2021.

Toni, hitno potražiti pomoć.. nadasve prijateljski savjet

KR
Krotila
13:39 05.12.2021.

Bilo bi smiješno, da nije žalosno. Što nam radite od države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije