Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branjin Vrh

Ustrijelio psa na ulici

Miki je ubijen vatrenim oružjem
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustracija
07.02.2018.
u 10:51

Miki jev bio dar njegovoj tada još nerođenoj kćeri, praktički je odrastao s njom, a kako je vrijeme odmicalo postao je i član obitelji

Prema pisanju Glasa Slavonije, Željko Bošnjak u subotu je pronašao svog psa kako nepomično leži ispred kuće. - Kada smo došli do psa, imali smo što vidjeti. Nepomično je ležao u snijegu, a oko njega je bila krv. Incident se dogodio u belomanastirskom prigradskom naselju Branjin Vrh. Naime, netko je ustrijelio njegovog kućnog ljubimca Mikija. - Ne mogu vjerovati da usred bijeloga dana u naseljenom mjestu nekome padne na pamet vatrenim oružjem ubiti psa. Posebice stoga što je u selu zabranjena upotreba oružja i što je riječ o dobroćudnom psu - žali se Bošnjak.

Vlasnik psa ističe kako je Miki bio dar njegovoj tada još nerođenoj kćeri. Miki je praktički odrastao s njom, a kako je vrijeme odmicalo postao je i član obitelji. - Nikad nije pokazivao agresivnost, a mnogi su se čak i čudili što se druži s mačkama i zečevima. Iako su dvorišna vrata često otvorena, za prolaznicima nije trčao, niti je za njima lajao. Obožavao je djecu i nosio im igračke - prisjeća se, naglašavajući kako mu je stoga nevjerojatan način na koji je okončao.

Obratio se i veterinaru koji je potvrdio da je pas ubijen vatrenim oružjem. Nedavno se dogodila gotovo ista situacija u Branjinom Vrhu, kada je jedan pas ubijen jer je "ubojica" mislio da se radi o lisici. Bošnjak je sve prijavio policiji i očekuje brzu reakciju. Pitam se kako netko može ulicom šetati s vatrenim oružjem i koristiti ga. Što da je u društvu psa bilo neko dijete - izjavio je. 

Policijska istraga trebala bi utvrditi tko je ubio njegovog psa.

 

 

 

Komentara 6

Avatar Dr.HOUSE
Dr.HOUSE
11:23 07.02.2018.

Svako ko može hladnokrvno ubit životinju bilo ovko na ulici bilo u lovu je PSIHOPAT i treba ga izdvojit iz društva na neodređeno vrijeme!

DE
descarada
14:52 11.02.2021.

treba vas manijake rijesiti od patnje, dzaba zraka!!

Avatar stirorki
stirorki
11:02 07.02.2018.

vidljivo izgladnjela lutalica......spas za tu jadnu zivotinju!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije