2 4°C
 • Avatar rubinet
  rubinet:

  premda se Tuđmanu ne mogu poreći zasluge za hrvatsku samostalnost..ipak taj Erdutski sporazum mu je totalni promašaj..mirna reintegracija DA,ali ne uz ovu cijenu..pomilovanje zločinaca,.....posebno školstvo...dvojezičnost...pozitivna diskriminacija pobunjenika... strahoviti niz pogrešaka

 • Bogodol:

  Lako je bacati bombe i pucati na pravoslavni Božić, a da je netko pucao i bacio bombu na katolički Božić e tada bi Božinovićeva policija uredovala i DORH podigao optužnice, Uoči katoličkog Božića prebiju se na mrtvo tri mladića hrvatske ... prikaži još! nacionalnosti u Vojvodini, a uoči pravoslavnog Božića Plenković vodi pola vlade i predaje prijavak Pupavcu i ljubi mu ruku na toj političkoj proslavi Božića. Srbi će u tim selima kao Borovu selu uvjek pucati jer u ta sela hrvatski policajac koji je hrvatske nacionalnosti ne smije ni primirisat, svemu je kriva podanička politika.

 • Deleted user:

  Zbog šamara se podiže kaznena prijava a godinama četnici na Badnjak orgijaju bacanjem bombi, granata , pucanje iz strojnica i kalašnjikova a policija i DORH se prave grbavi. Valjda ne šamar opasniji od vatrenog oružja.

Još iz rubrike Vijesti

izbori, glasanje
Prvi neslužbeni rezultati

Na osječkim izborima za mjesnu samoupravu najviše glasova HDZ-u

Prosvjed u Crnoj Gori
veliki prosvjed

Sve bliže Hrvatskoj: 'Žuti prsluci' i u Crnoj Gori

90
bannon i le pen u bruxellesu:

Marakeški sporazum prijevara je UN-a

45