Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLO NAREĐENJE S VRHA
Povratak na članak

Čudan party u Moskvi koji je razbjesnio Kremlj: Ruske zvijezde završile na stupu srama

Zvijezde ruskog šoubiznisa redom se ispričavaju narodu zbog čudnovate zabave na kojoj su bili, ali izgleda da je Kremlj odlučio da budu žrtveni jarci. Jer, stvari ne stoje baš najbolje u Rusiji

Komentari 13

FU
Fusnota
16:50 02.01.2024.

Cijela vojska im je vojska zrela za kazne zbog kršenja ćudoređa i ruskih vrijednosti. Ali koje su ruske vrijednosti? Osim votke i Medvedova?

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
21:03 02.01.2024.

Čudan party rade ovi iz Kremlja i to u Ukrajini. Ove ruske zvijezde nisu nikoga napali niti ubili, niti silovali ili pokrali. Ljudi se zabavljaju na svoj način, koga briga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.