Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gospodarski kriminal

Papo niječe krivnju za štetu od 11 milijuna kuna

albert papo
Tomislav Miletić/PIXSELL
14.06.2010.
u 13:50

Terete se da su od 1. siječnja 1998. do 31. prosinca 2002. lažno prikzivali zaradu kafića Buldog i Sunce.

ZAGREB - Nismo krivi! - kazali su na zagrebačkom Županijskom sudu poznati ugostitelj Albert Papo (64) i njegov suradnik Vlatko Duvančić (44) koje zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo tereti za zlouporabu položaju i ovlasti “tešku” oko 11,1 milijuna kuna.

Prije no što je suđenje i počelo, zbog apsolutne zastare iz optužnice je otpala optužba za krivotvorenje isprava. Prema optužnici, Papo, kao osnivač i zaposlenik poduzeća Caffecoo d.o.o., te Duvančić kao direktor spomenutog poduzeća, terete se da su od 1. siječnja 1998. do 31. prosinca 2002. lažno prikzivali zaradu kafića Buldog i Sunce. Na taj su način za sebe pribavili oko 11,1 milijun kuna.

Albert Papo poznati je zagrebački ugostitelj, jedan od osnivača kultnog Saloona, a u konkretnom slučaju, optužnica je podignuta lani, šest godina nakon što je provedena istraga te nakon što je ustanovljeno kako su poslovali kultni zagrebački kafići. On je danas inače kazao da od imovine nema ništa, jer je zagrebački stan bračnom stečevinom pripao ženi, dok su dubrovačke nekretnine dobile njegove kćeri. Da nema imovine, kazao je i Duvančić.

Komentara 2

LU
lucio2
15:06 14.06.2010.

Gamad muljatorska!

PU
placenik_udbe
14:35 14.06.2010.

pappo bi u normalnoj zemlji samo zbog ovakvog besramnog vrijedjanja zdravog razuma s izjavom da nema nista zavrsio u buksi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije