Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka s neba?
Povratak na članak

Papa objavio odlazak pa grom pogodio baziliku svetog Petra

600 godina nijedan Papa nije odustajao od svoje službe, a sada kada je to jedan ipak učinio, i to dobrovoljno, grom je udario u baziliku. Očito se nekome gore nije svidio potez Benedikta XVI.

Komentari 25

AA
aabbcc
13:02 12.02.2013.

. Nesto je tu razljutilo Sv Iliju, jer on je zaduzen kod Boga da bije gromovima.

VL
VA
valter12
23:17 12.02.2013.

Nece grom u koprive

VL
PI
Pijun8
08:57 12.02.2013.

Ivan Pavao II.: 'Ni Krist nije sišao s križa, ma koliko ga je boljelo. Papa nema pravo napustiti svoju dužnost'

VL
BA
Bay
10:13 12.02.2013.

'' Jučer je svijet, i posebno Vatikan te Katoličku crkvu, šokirala i iznenadila odluka pape da se povuče sa svoje pozicije jer osjeća da više nema dovoljno snage za obavljati tu dužnosti ''. ... Svojom odlukom o odlasku je zapravoo pokazao svoju ljudsku veličinu , moralnu i etičku vertikalu u potpunosti svjestan svojih respektabilnih godina te nadasve velikih izazova pred kojima stoji cjelokupno čovječanstvo ... Današnjim političarima i svima onima koji su na bilo koji način blizu vlasti i beneficija koje ista sama po sebi podrazumijeva je takvo nešto nezamislivo i najvjerojatnije u svojoj duboko licemjernoj intimi promišljaju spomenuti čin suludim ...

VL
DU
Deleted user
10:22 12.02.2013.

Fascinira me slusati sve ove komentare koji dolaze od "uvazenih" osoba cije karijere su pronikle u razdoblju cistog komunizma. Kako papina ostavka moze biti "shvatljiva i razumljiva" ?? takvo sto ne postoji ... pa to je Papa a ne premijer neke zemlje. Papa NE NAPUSTA svoju poziciju do smrti ... i tocka !!!

VL
DO
Dongfeng
10:27 12.02.2013.

Vi ste veci Pape od samog Pape, kad znate sto Papa smije a sto ne smije, i sto moze a sto ne moze. Kojim autoritetom nadredjenim Papi progovarate?

VL
CR
Croasan
10:41 12.02.2013.

Mene, kao vjernika članak vrijeđa, i ne vjerujem da je točno citirana izjava kardinala A. Sodana, a fotograf koji je " uhvatio " taj trenutak udara groma valjda misli da su vjernici naivni. I nevjerujem da će se stvarati natprirodna tumačenja, jer je po mom mišljenju fotografija čista FOTOMONTAŽA. -Kako će fotograf objasniti da se na fotografiji vidi odsjaj ulične rasvjete na mokrom asfaltu, a ne vidi se odsjaj munje ; -Kako će objasniti da su pročelja fasade na zgradama s desne strane fotografije u mraku, a svi znamo kakav bljesak stvara munja.

VL
Avatar Anti-NWO
Anti-NWO
10:52 12.02.2013.

nije stvar u tome što je lupila munja koja je normalan prirodni fenomen,nego je stvar u tome što je lupila baš u tu kupolu baš u to vrijeme,nakon abdikacije Pape!..to je znakovito i to je misteriozno...a tko ima pamet i Duha u sebi,prepoznat će znakove vremena...

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
10:59 12.02.2013.

hahahahha....grom pogodio baziliku Sv.Petra...ja bi to protumačila drugačije...nekome "gore" se ne sviđa to što se događa u katoličkoj crkvi a ne odluka Pape koja samo pokazuje njegovu mudrost...istina da je ovaj Papa bio jako konzervativan pa se većini katolika nije sviđao....ali uzmimo ono što je pozitivno....bio je jako pogođen skandalima pedofilije i više je puta tražio od javnosti oprost zbog svih tih zločina...u tom smislu HKC bi trebala slijediti njegov primjer...ali to još uvijek ne čini...nažalost

VL
AN
Antiša
11:15 12.02.2013.

Kako razuman čovjek može u to vjerovati?

VL
KO
Kora
11:18 12.02.2013.

Bog je dao znak. Ako bude po Nostradamusu - sad ide crni -posljednji papa. I to će biti kraj katoličke crkve.

VL
DA
daydream
11:28 12.02.2013.

Kad se dogodi odstupanje s dužnosti osobe takvog kalibra koja preko religije ima kraj sebe sedminu svjetskog stanovništva, onda je to zaista znak da živimo u vrlo turbulentnim i zahtjevnim vremenima, i da možda najneizvjesnije tek dolazi. Jer da je drugačije, vjerojatno bi i ostao... Sad što je po srijedi, vijed će se u idućih godinu - dvije, možda i prije

VL
Avatar bodavica
bodavica
11:37 12.02.2013.

Kako vjerovati ovoj munji i videu kad je danas u foto i video tehnici sve moguće???????????????????????

VL
Avatar Anti-NWO
Anti-NWO
11:41 12.02.2013.

bodavica a što ako nije fotomontaža i fake?...kako bi onda to protumačio?...

VL
MA
marioz.
11:42 12.02.2013.

koliko je ljudi vidjelo munju,pa nije samo taj fotograf valjda.volio bi znat jel stvarno udarila!

VL
Avatar Anti-NWO
Anti-NWO
11:48 12.02.2013.

bodavica samo se vi tješite i dalje...samo se tješite....Bog je svakome dao slobodan izbor,pa tako i vama da ne vjerujete i osporavate...to je vaše pravo,ali znajte isto tako da Bog postoji i da će biti na kraju kako On kaže!...aa uskoro će biti još puno znakova po cijelome Svijetu,budi siguran u to!...to nije radi nas koji vjerujemo,nego radi vas koji ne vjerujete...Bog vam šalje posljednje pozive i upozorenja da se obratite i povjerujete Evanđelju...jer Bog i vas voli isto i želi vas kraj sebe....samo toliko..:X

VL
MA
Machak
12:41 12.02.2013.

Ma dajte ne pričajte gluposti za snimiti ovakovu fotku se treba danima pripremati, ovo je snimljeno tko zna kada....

VL
Avatar commentator
commentator
14:00 12.02.2013.

Veli večernjek: . Dakako, oko toga prirodnog fenomena stvarat će se natprirodna tumačenja----- A ja kažem da moraš zaista biti magarac da smatraš da je to slučajnost, mislim grom "slučajno udario" na centar Vatikana baš kad je papa izjavio famoznee riječi. Ti skeptici i kad bi udarili glavom u Boga rekli bi: "pa... bilo je slučajno." Pitanje je sad, dali sje nebo na taj načinpokazao srđbu što je papa odustao, ili je nebo puknulo grom kao znak slavlja zbog papine odluke.

VL
UR
uravnotezenost
14:59 12.02.2013.

Bog nije osvetnik i ova slučajnost nema veze sa bilo kakovom najerom.Ponajmanje Božijom.Ali da je simbolika vrlo jaka,to stoji.

VL
DU
Deleted user
16:25 12.02.2013.

Meni se najlogičnijim čini da kupola ima gromobran, pa udari groma nisu rijetkost, i slažem se, tko zna kada je ovo snimljeno. Koliko će još teorija i sličnog iznijeti novinari samo nebo zna, a kojekakvi proroci se još nisu niti javili, pa ima još više od mjesec dana do izbora novog Pape, treba popuniti novinske stupce, pa onda oko novog pape priče, dakle sljedećih tri mjeseca Vatikan će biti top tema, ako se ne dogodi nešto izvanredno.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.