Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na putu za Bugarsku

Papa Franjo poslao poruku predsjednici Grabar-Kitarović

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
05.05.2019.
u 12:49

Prilikom preleta hrvatskog zračnog prostora na putu prema Bugarskoj papa Franjo uputio je poruku predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović

Papa Franjo nalazi se u posjetu Bugarskoj. "Zadovoljan sam što se nalazim u Bugarskoj, mjestu susreta mnogobrojnih kultura i civilizacija, mostu između istočne i južne Europe, zemlji dubokih kršćanskih korijena", kazao je papa Franjo u svom prvom govoru u Sofiji gdje je stigao u nedjelju ujutro.

Prilikom preleta hrvatskog zračnog prostora na putu prema Bugarskoj papa Franjo uputio je poruku predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović

"Na preletu hrvatskog teritorija, na putu prema Bugarskoji i Makedoniji, vama kao hrvatskoj predsjednici i vašim sunarodnjacima šaljem srdačne pozdrave, moleći da vas Bog blagoslovi mirom i snagom. Papa Franjo", stoji u poruci predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.

Papa Franjo se u Bugarskoj obratio predstavnicima civilnog društva u prisutnosti predsjednika republike Rumena Radeva, i diplomatskom zboru i kazao kako je prošlo 30 godina od konca totalitarnog režima koji je “zarobljivao slobode i inicijative”.

Komentara 13

OK
okolo
13:30 05.05.2019.

pljuvat po tuđim svetinjama, mogu samo zli, mali ljudi, sitne duše

Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:57 05.05.2019.

Iznenadio sam se ovome clanku. Inace ovdje pise po pravilu prvo sto je tko Vucicu lepo i smesno napisao, pa Karelusa pa tema Partizani i Ustase od Dalije ili Josipovica, pa grozanje tome da kod nas jos uvjek netko diskutiraa o Partizanima i Ustasama i na kraju nesto malo o domacoj politici... ali i to uglavnom iz "anonimnih izvora" da se izmisljotine mogu opravdati.

Avatar bokolo
bokolo
00:26 06.05.2019.

Papa Franjo je pismeni Zapatista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije