Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
katolička i pravoslavna crkva
Povratak na članak

Papa Franjo i patrijarh Kiril sastat će se u Austriji ili Mađarskoj

- No, ne smijem kazati hoće li do susreta doći 2015. godine. Nadam se da će ovaj Papa i ovaj Patrijarh pokrenuti pomirenje, kazao je Alfejev.

Komentari 5

Avatar d-ano
d-ano
00:39 29.06.2015.

mislim da hoce pomirit krst i kriz.. ,,,polumjecec se naherio pa ih gledi a mujo dalje potkiva konja na mjesecu,,

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
01:37 29.06.2015.

Hmmm...mislim da se naziru rezultati Putinova posjeta Vatikanu, koji je za zapadne "slobodne medije" (ha, ha, ha...) bio obiljezen Putinovim kasnjenjem pri dolasku iz Milana, a tih 45 minuta je stvarno "velika stvar" i napraviti ce "veliku razliku" u odnosu na samo 1500 godina od podjele Rimskog Carstva i raskola krscanstva.

VL
Avatar bambus
bambus
01:44 29.06.2015.

..ozbiljne su to teme..koje vi obični smrtnici..ne rezumijete....to je iznad vas ...na vama je da budete poslušni....a ne da razumijete.....razumljivost je rezervirana za više kaste....

VL
HO
homofob
22:38 28.06.2015.

Cemu se sastati?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.