Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatikan
Povratak na članak

Papa: Atentat u Alesandrijiu je kukavički čin

Papa je s bolom primio vijest o napadu na koptsku kršćansku zajednicu u Aleksandriji i ocjenio kukavičkim

Komentari 52

OB
-obrisani-
17:57 02.01.2011.

Velika je moć vatikanske diplomacije. Stoga, nakon javne osude, djelovati diplomatskim kanalima. @sinaj, spominješ \"nasilne ateiste\" i, ničim izazvana, izazivaš.

VL
SI
sinaj
16:51 02.01.2011.

Ponekad izgleda savim nemoguće zaštititi se od svih tih smećara kao što su muslimanski fundamentalisti, naslni pederi, još nasilniji ateisti i raznorazni drugi crkveni rušitelji. Dobro da Papa čvrsto stoji na zemlji i dalje neumorno propovjeda bit Evanđelja.

VL
Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
17:16 02.01.2011.

..\"Kukavicki cin\"?? a Papa pedofil je kao neki Junak?? Taj je PAPA kao invalid nemoze sam ni da drzi knjigu a niti da lista stranice knjige a siguran sam da nemoze sam niti da brise usrano dupe.. Veliki Junak do krucaxx! Prodaje Maglu naivnim ljudima, a njegovi svestenici jebuxx djecu tih naivnih vjernika jer i oni sami znaju da Bog ne postoji... Druga stvorenja sa druge planete su nas stvorili umjetno i pustili na zemlji, sve relihije svijeta govore o tome da su se Bogovi bili spustli na zemlji sa svojim letjelicama.. cak su ih neki bili i slikali na svojim slikama koji se cak i sada nalaze u crkvama.. UFO nad \"svetim\" osobama.. Djed Bozicnjak i Bog o kome Crkva govori nazalost ne postoji!!

VL
SI
sinaj
17:42 02.01.2011.

smrtfasizmu je napisao/la: ______________________________ Pročitah neke od tvojih komentara i nasmijah se, zaista. Jesi li se ikada nekom obratio za pomoć, barem izvanzemaljcima?

VL
OB
-obrisani-
17:59 02.01.2011.

PS. sad tek vidjeh da smo i \"smećari\".

VL
Avatar ante_st
ante_st
18:59 02.01.2011.

Papa radimo mi na tome da uništimo teroriste ali nisu samo oni problem nego i države koje im daju potporu evo npr Iran, Sirija. Izgleda da nas opet čeka novi križarski rat u kojem bi trebali vratiti naše kršćanske teritorije koje su muslimani silom zauzeli. Ako ne uspijemo zbog bilo kojih razloga zadovoljit ćemo se i vjerskim slobodama, demokracijom i neatomskim Iranom-bar to moramo ostvariti.

VL
DS
dubina-sirina
19:43 02.01.2011.

It is surely obvious that if you can be attacked you are not invulnerable. You see attack as areal threat. That is because you believe that you can really attack. And what would have effects through you must also have effects on you.

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
20:06 02.01.2011.

Ante Lažeš na veliko. Upravo si spomenuo Siriju i Iran, koji nemaju veze s ovim terorističkim napadom militantnih islamista, te se radi o dvjema muslimanskim zemljama u kojima kršćani uživaju ponajviše slobode. Zamislite kod antiameričkog Assada kršćani žive bolje nego kod proameričkog Mubaraka. U Iranu je najbrojnija kršćanska zajednica Armenska apostolska crkva, a nedavno sam na Dnevniku HRT-a vidio njihove običaje za proslavu Božića. Bliskoistočni kršćani su najviše progonjeni u vehabijskoj Saudijskoj Arabiji (gotovo ih nema) gdje se ne može nositi ni raspelo ni Biblija, te u Egiptu. Iz Iraka je od početka američke invazije otišlo 1,5 do 2 milijuna kršćana. Zadovoljan?

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
20:08 02.01.2011.

Ah da Zaboravio sam spomenuti kako nedavno izraelska vojska nije pustila za Božić braću palestinske kršćane u Betlehem, mjesto Kristova djetinjstva.

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
20:10 02.01.2011.

U svakom slučaju molim se za koptske kršćane i neka ustraju u vjeri do konca. Bit će spašeni.

VL
DS
dubina-sirina
20:12 02.01.2011.

Insane thoughts are upsetting. They produce a world in which there is no order anywhere. Only chaos rules a world that represents chaotic thinking, and chaos has no laws. I cannot live in peace in such a world. I am greateful that this world is not real, and that i need not see it at all unless i choose to value it. And i do not choose to value what is totally insane and has no meaning. Exercises for you!!!

VL
DS
dubina-sirina
20:23 02.01.2011.

I see only past. As i look about, i condemn the world i look upon. I call this seeing. I hold the past against everyone and everything, making them my enemies. When i have forgiven myself and remembered who i am, i will bless everyone and everything i see. There will be no past, and therefore no enemies. And i will look with love on all that i failed to see before.

VL
OB
-obrisani-
20:31 02.01.2011.

Ljudi ovo su posljednje bitke. Sada će se mnogi muslići obratiti u kršćanstvo. Uvijek to plaćaju kršćani krvlju. Tako je prorečeno!

VL
DS
dubina-sirina
20:34 02.01.2011.

I can escape from this world by giving up attack thoughts. Herein lies salvation, and nowhere else. Without attack thoughts i could not see a world of attack. As forgiveness allows love to return to my awareness, i will see a world of peace and safety and joy. And it is this i choose to see, in place of what i look on now.

VL
AG
Agramer198
20:36 02.01.2011.

Pa naravno da je to djelo kukavice.A bome i luđaka..Koja normalna osoba bi danas u 21. st. išla paliti,ničim izazvana, nečiju svetinju...

VL
OB
-obrisani-
20:43 02.01.2011.

dubina-sirina, je\'l ti govoriš hrvatski ? Ako ne, odi na anglofonske forume.

VL
OB
-obrisani-
20:45 02.01.2011.

Evo prilike da podržim papinu izjavu ! Ovo je smao jedno djelo u nizu napada na kršćane koje nikako ne podržavam! Uvijek sam bio za to da ako se s nečim ne slažeš ne ubijaj ljude koji nemaju vezu s tim! Dakle ako se bore protiv amera ili zapadnjaka u cjelini, zašto napadaju svoju krv i svoj narod?

VL
OB
-obrisani-
20:50 02.01.2011.

20:06h Hikos je napisao/la: U Iranu je najbrojnija kršćanska zajednica Armenska apostolska crkva, blah, blah. ______________________________________ Zato ih danas ima 0.4%, i smanjuju se, iz godine u godinu.

VL
DS
dubina-sirina
20:57 02.01.2011.

Bog se uvrijedio ili si se ti uvrijedio? Takozvana sveta knjiga je njihov bog. Koliko god su takozvani Isusovi ucenici htjeli u svojim pismima da doprinesu takozvanoj vijeri toliko su i sranja napisali, misleci da znaju svu istinu, koju su i oni u tim trenucima ucili. Bili su u strahu i to je ocito u ovoj \"svetoj knjizi.

VL
PR
&primjedba
23:15 02.01.2011.

u 23:07h dubina-sirina je napisao/la: Dane su u orginalu na engleskom jeziku a moj hrvatski nije dovoljno dobar da bi ih preveo. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a mi? kojima engleski nije dovoljno dobar? da si mi prevodimo? za nas te bas briga, ha?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.