Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremena obustava rada

Pao sustav u Fini, očekuje se brzo rješavanje problema: 'Uplate i isplate nisu moguće'

Financijska agencija, FINA
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/3
03.01.2023.
u 11:06

Građani se pozivaju na razumijevanje i strpljenje jer problem bi uskoro trebao biti otklonjen

Prelazak s kune na euro u nekim je tvrtkama i institucijama izazvao privremenu obustavu rada. Prema informacijama portala Dalmacija Danas, na razini cijele Hrvatske pao je i sustav Fine, vodeće hrvatske tvrtke na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga.

"Pao je sustav blagajni i kontroli. Nalog se može unijeti, ali uplate i isplate nisu moguće. Kroz sat, dva bi problem trebao biti riješen", navode iz Finine poslovnice na Mažuranićevom šetalištu u Splitu.

Građani se pozivaju na razumijevanje i strpljenje jer problem bi uskoro trebao biti otklonjen.

VIDEO Ova besplatna aplikacija je hit, u par sekundi riješit će vas muka s eurom i preračunavanjem

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kajne
11:38 03.01.2023.

Sad bio. Sve radi...

PA
Pahor
11:27 03.01.2023.

Uhljebi šokirani uvođenjem Eura. Odakle sad to? Zašto nam nitko nije najavio? Mogli smo MSanu i King ict uplatit jos stotinjak milja kuna da nam to rijese...da smo samo znali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije