Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Pana izvozi namještaj u Italiju, Rusiju i Kanadu

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 29.01.09., Cakovec, Hrvatska- Alojzije Sobocanec (lijevo) i ministar Polancec. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec Rogulja/Vecernji l'
01.11.2010.
u 15:50

Izgradili su i postrojenje u kojem od otpadnoga drva u proizvodnji proizvode toplinsku i električnu energiju

ČAKOVEC – Župan Ivan Perhoč posjetio je tvrtku Međimurjeplet. Predsjednik Nadzornog odbora Alojzije Sobočanec kazao je da imaju 280 zaposlenih, kojima je plaća u prosjeku 3800 kuna. Međimurjeplet jedini je hrvatski proizvođač pletenog namještaja. Za njega radi i stotinjak kooperanata. Pana, jedna od tvrtki kćeri, 70 posto proizvoda izvozi u Italiju, Rusiju i Kanadu.

Izgradili su i postrojenje kojim otpadno drvo iz proizvodnje pretvaraju u toplinsku i električnu energiju. Kapacitet je veći nego što im treba, pa žele na sustav spojiti susjedne tvrtke.

– Samo vlastitim idejama i ako se stalno ulaže, može se uspjeti na tržištu – rekao je župan Ivica Perhoč.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije