Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznali zločin

Palicama pretukli muškarca, zavezali ga pa mu silovali ženu

Indija silovanje
Reuters/PIXSELL
17.03.2013.
u 17:25

Muškarac je kazao da im je prišla grupa muškaraca koja je njega tukla drvenim palicama prije nego su ga zavezali te seksualno zlostavljali ženu pred njim.

Petorica muškaraca priznala su da su silovali švicarsku turistkinju koja je kampirala sa svojim suprugom u regiji Madhya Pradesh, izvijestila je policija, a piše BBC.

Par je kampirao u selu u okrugu Datia u petak tijekom putovanja biciklima kada ih je napala grupa muškaraca. Napadači su svladali muškarca prije nego su silovali ženu i pokrali ih. Nakon napada je policija uhitila najmanje 20 ljudi.

- Uhitili smo pet muškaraca koji su priznali silovanje žene i napad na njezinog supruga - kazao je šef lokalne policije te dodao da traže šestog muškarca koji je bio uključen u zločin. Drugi policijski dužnosnik je kazao da je par tvrdi da je sedam ili osam muškaraca sudjelovalo u silovanju, no i da je bio mrak te ne mogu biti točno sigurni koji je to bio broj.

Žena je nakon napada pregledana u lokalnoj bolnici, a potom su zajedno otišli u New Delhi. Žena, koja navodno ima 39-godina, i njezin suprug su se vozili biciklima od Orchha do Agra, kako bi vidjeli Taj Mahal. Prošli su oko 250 kilometara kada su odlučili kampirati. Muškarac je kazao da im je prišla grupa muškaraca koja je njega tukla drvenim palicama prije nego su ga zavezali te seksualno zlostavljali ženu pred njim.

Prije nego su pobjegli u šumu, paru su ukrali oko 185 dolara i laptop. Policija je navodno neke ukradene stvari pronašla u obližnjem selu.

>>Objesio se vozač autobusa u kojem je silovana djevojka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije